IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz показа луксозен небостъргач, който ще строи в Маями

Апартаментите в сградата ще струват от 550 000 до 4 милиона долара (ВИДЕО)

Mercedes-Benz вече анонсира, че ще построи жилищен небостъргач в Маями, а сега разкри и подробности за проекта. Високата 67 етажа сграда ще включва почти 800 частни жилища, 200 хиляди квадратни метра офис площи, както и цялата необходима инфраструктура - от магазини и паркинг до уелнес-център и паркова зона. Тя ще бъде готова през 2027 г., като апартаментите в нея ще струват до 4 млн. долара.


Mercedes-Benz Places


Германският автомобилен производител вече е избрал и място за втория си небостъргач с марката Places. Сграда в Маями е проектирана от дизайнерите на марката съвместно с архитектурното бюро SHoP Architects. За интериора на небостъргача се е погрижила компанията Woods Bagot, а озеленяването и озеленяването на околното пространство е извършено от ландшафтното студио Field Operations, известно с проекта на Guiwan Park в Шенжен (Китай).

Сградата ще има 67 етажа и 791 частни резиденции, които струват от 550 000 до 4 милиона долара. Освен апартаментите Mercedes-Benz Places ще разполага с офиси, уелнес център, магазини и хотел със 174 стаи. Жителите и гостите ще разполагат със собствен паркинг, както и обособена паркова зона.
Строителството на жилищния комплекс вече е започнало, но няма да бъде завършено до 2027 г.



Преди това Mercedes-Benz стартира подобен проект и в Дубай. Партньор на производителя на автомобили в него е известната със сложните си архитектурни форми проектантска компания Binghatti. На всеки етаж от небостъргача ще има максимум четири резиденции с 2-4 спални, частни басейни и гледка към „Бурж Халифа“. На жителите са обещани интелигентни домашни технологии и интелигентни решения за мобилност.


0 от 500