IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите 7-местни автомобили на старо

На пазара втора ръка има голям избор от подходящи модели с трети ред седалки

Ако имате нужда от кола със седем места, пазарът за употребявани автомобили е пълен с най-различни предложения. Има практични MPV, които лесно ще поберат шофьор и шестима пътници, както и множество по-здраво изглеждащи семейни SUV, които също ще свършат работа.


7-местни модели


Преди да решите кой е най-подходящ за вас, трябва да обмислите дали имате нужда от голям багажник, в случаите, когато се използват и седемте седалки, дали предпочитате повдигнатата позиция за шофиране на SUV и дали искате кола, която не само е практична, но и предлага приятно шофиране.

Изборът наистина не е лесен и затова на помощ идват експертите от изданието WhatCar? Те съставиха списък от 10 модела със 7 места, предлагани на пазара втора ръка, които би трябвало да свършат работа.


Най-добрите 7-местни автомобили на старо (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Тойота Сиена / Хонда Одисей. Истински 7 места и много място за багаж.
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Димитър ( преди 4 месеца )
    В класация за най-добър автомобил втора употреба само френски и немски... Мале, мале...
  • #7
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Колио ( преди 4 месеца )
    Нещо не виждам нищо като хората, освен Волвото! Аз например бих препоръчал Мицубиши Паджеро, от всякъде си е кола и простор! Ама те Форд та Форд, а да и VAGгрупа!
  • #6
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Крайслер гранд Вояджър
  • #5
    5 rate up comment 2 rate down comment
    КарМен ( преди 4 месеца )
    А защо виждам само един от 10 - те
  • #4
    3 rate up comment 9 rate down comment
    КарМен ( преди 4 месеца )
    Смешници !!!Къде е Опел !!!
  • #3
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Един познат има шевролет 4х4 със 7 места, последните две са като задната седалка на някое кабрио, но като излизаме края на седмицата ни спасяват от това да разкарваме още една кола.
  • #2
    7 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    7 човека натъпкани в тия малки коли не е никак приятнo изживяване особено ако e на дълго разстояние. Мъка. Да не говорим че от към здравина и надеждност са доста зле. Ако трябва да превозвам 7 човека бих заложил на Mercedes Sprinter 4х4. Голям здрав просторен бус, има място и за хора и за багаж и е 4х4 което го прави доста проходим както през зимата така и по черни пътища.
  • #1
    38 rate up comment 3 rate down comment
    Иван ( преди 4 месеца )
    Този "гъвкав 1,2-литров бензинов двигател" със сигурност ще е една от най-силните страни на 7 местен автомобил. Не знам който я е писал тази стания някога качвал ли се е в автомобил? Малко от малко поне да гледа какви глупости пише.