IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley пусна двуцветна Bentayga дълга база

Кросоувърът е боядисан в синьо и черно в комбинация с трицветен интериор

Bentley разкри първата двуцветна Bentayga EWB. Версията Azure с дълга база е създадена от Mulliner и е боядисана в комбинация от цветовете Kingfisher Blue и Onyx black. По искане на купувача табелите с обозначението на модела са премахнати от задната част на колата, добавен е пакет Blackline и заключваща се кутия за ценности. Интериорът на кросоувъра е тапициран с кожа в три цвята и фурнир от акация.


Bentley Bentayga EWB Mulliner


Купувачите на Bentley Bentayga разполагат с 46 млн комбинации от екстериорна и интериорна декорация. Но като се свържат с ателието Mulliner, клиентите на марката могат да надхвърлят тези конвенционални граници. Това прави двойка от Ървайн (Калифорния), поръчвайки първия двуцветен Bentayga EWB Azure V8. Каросерията на кросоувъра, която е удължена, е боядисана в ярко син металик Kingfisher Blue и черен оникс, които не само контрастират с основния цвят, но и допълват антихромния пакет Blackline Specification.

Оборудването на уникалната Bentayga включва тонирана задна полусфера, 22-цолови джанти в цветове Kingfisher/Beluga и пакет Touring със система за нощно виждане, адаптивен круиз контрол и проекция.

Bentley Bentayga EWB Mulliner

Bentley Bentayga EWB Mulliner


Автомобилът е с четириместен салон. Отзад има супер удобни седалки Airline Seat , които, както и останалата част от интериора, са тапицирани с кожа Mandarin с акценти Kingfisher. За довършителните работи са използвани и тъмносиня кожа Imperial Blue, и декоративни вложки от акация . Довършителните щрихи включват заключваща се кутия за ценности и подови постелки с мандаринени микрошевове и сини кантове.

Под капака на Bentayga EWB е монтиран V8 4.0 битурбо двигател, произвеждащ 550 конски сили и 770 Нм въртящ момент. Предлага се с осемстепенна автоматична скоростна кутия, централен диференциал Torsen и електронен блокиращ заден диференциал. Кросоувърът ускорява от място до сто за 4.6 секунди и до 160 километра в час за 9.9. Максималната скорост е електронно ограничена на 290 километра в час.


Bentley Bentayga EWB Mulliner


0 от 500