IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Защо никога няма да видите Килиан Мбапе зад волана

Френската звезда има впечатляваща автомобилна колекция, но не желае да я кара

Вече изглежда сигурно, че Килиан Мбапе ще напусне "Пари Сен Жермен" в края на този сезон и ще премине в друг шампионат - най-вероятно в "Реал" (Мадрид). Но докато кариерата на удивителния френски нападател напредва, той не е направил дори и крачка напред в едно друго отношение: сдобиването с шофьорска книжка.
   
    
Килиан Мбапе
   
     
Както сме ви разказвали и преди, 24-годишният френски национал има впечатляваща колекция от луксозни автомобили - но никога няма да го видите зад волана им. Причината е съвсем тривиална: най-перспективният футболист в света... не умее да шофира.

Наскоро Мбапе обясни причаната в интервю за Bleacher Report. От съвсем малък имах една основна цел - да успея като футболист, разказа той. "Това е един от недостатъците на това да успееш млад - не ти остава време за неща като шофьорски курсове", добави нападателят. Той разкри, че първоначално е планирал да изкара книжка, след като премине пикът на кариерата му, но сега изобщо не е сигурен, че има нужда от нея.

"Смисълът на автомобила е да ти даде свобода и самостоятелност, но аз ги имам, откакто ми се полага шофьор". Килиан има служебен шофьор и телохранител в Париж, а агентът му призна, че това е непоклатимо изискване и при евентуални преговори с други клубове.
  
   
Колите на Килиан Мбапе (ГАЛЕРИЯ):


  
   

 

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Нормално, нали е гадже с траверсо дето си е сменил пола и вече уж е жена, егати падението.
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Да, това е точно психично заболяване, което е страх от шофиране. Има го при много хора, най-вече при жените. Изпотват панически страх да карат и в малко по-сложна ситуация получават паник атака. Това са опасни състояния, но при психолог се преодолява и се лекува. Така, че може да го преодолее, ако иска, ако отиде и си оправи проблема. А колкото до впечатляващата автомобилна колекция, аз лично не съм изобщо впечатлен.
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Защо не си признае, че има страх от шофирането? Това, че нямал време и ала-бала са глупости за наивници. Всеки може да отдели на ден 1-2 часа и да изкара книжка за няколко седмици. Дори има интензивна програма с която в рамките на 1 седмица се сдобиваш с шофьорска книжка. Безспорно е успех да си имаш частен шофьор, но ти ставаш зависим от него. Не може да ти е 24/7 бавачка и да ти изпълнява желания. Все някога ще ти се наложи да бръмнеш на някъде и него няма да го има около теб...
  • #4
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Пропов ( преди 2 месеца )
    Къв мъж си ти бе - лигльо! Златната кокошка на мама. Перо да не падне, брех сакън! А да попитам, секса щото и той разконцентрира и обърква хормоните, та мама дава ли?!
  • #3
    1 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Браво! Това е истински успех, да можеш да си намеше шофьор.
  • #2
    1 rate up comment 3 rate down comment
    ... ( преди 2 месеца )
    pojelavam iskreno uspeh
  • #1
    20 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    И какво й е впечатляващо на колекцията? Освен Страдалето което е само слух както пише другите са си обикновени коли