fallback

Колите на Григор Димитров - от стара Лада до уникално Lamborghini

Най-добрият български тенисист определено има слабост към хубавите автомобили

Григор Димитров отдавна се е превърнал в символ на преуспелия мъж. Тенисист номер едно в историята ни е богат, в тениса няма съперник за плейбой номер 1, а луксозни марки – от дрехи до часовници, се скъсват да го търсят за реклама. Не е ясно колко добавят те върху приходите му на корта, които дотук възлизат на над 25 милиона долара. Очаква се Гришо да добави още два тази година само на корта. Затова не е чудно, че момчето от Хасково има пари да глези голямата си страст извън жените и тениса – колите.

Навремето Гришо се придвижва със семейната Лада за турнирите в България. Медиите дори пишат как бащата Димитър продал соц возилото, за да плаща турнирите на детето. Но самият родител го опровергава. Сега обаче Димитров може да си позволи нещо повече от стара Лада и в гаража му може да бъдат видяни някои наистина забележителни автомобили.

Колите на Григор Димитров (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #19
    Тиква ( преди 2 месеца )
    Чалгар и Алфонс, неприятнс личност.
  • #18
    Явката ( преди 2 месеца )
    Да е живо и здраво момчето да си ги кара!Успех,Гришка в следващите турнири!!
  • #17
    Армандо ( преди 2 месеца )
    А Гришо е велик прославя България с тениса и пениса кой може да се похвали като него с най хубавите жени и нормално да има и супер коли много земен и уважаван от съперниците си спортсмен и никога не се е отказал от българското си гражданство.
  • #16
    Критикът ( преди 2 месеца )
    Отново, странно заглавие
  • #15
    А.В.Торът ( преди 2 месеца )
    Много бих се накефил, ако е купил Миура, но мисля, че е висока топка дори за човек с неговите доходи.
  • #14
    До 12 ( преди 2 месеца )
    И с твоя селски акцент едва те разбират повечето хора, без да си живял 20 години в чужбина и да си контактувал основно на английски .... ама не се сещаш да вземеш някой урок по книжовен Български, нали?
  • #13
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Спор няма че е тенесист от старата школа, играе красиво и с уважение към противника. Радвам се на успехите на такива хора
  • #12
    Иво ( преди 2 месеца )
    То хубаво има пари угажда си *** да беше взел някой и друг час по български че нищо не му се разбира
  • #11
    рапон ( преди 2 месеца )
    ладата къде е ?
  • #10
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Този поне си изкарва парите честно, с талант и труд, което може да се каже за много малко други хора в България. С кеф да си ги кара
fallback
Последни