IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Забранен за продажба Rolls-Royce е изложен на търг

Наддаването за един първите произведени Spectre продължава

Един екземпляр от първия електрически автомобил на Rolls-Royce - Spectre, беше пуснат за продажба, въпреки забраната, обявена от британския производител. Още преди представянето на модела шефът на компанията Торстен Мюлер-Отвош предупреди, че препродажбата на електрическата кола ще доведе поставяне на купувача в черния списък на Rolls-Royce.


Rolls-Royce Spectre


Изложеният на търг автомобил е един от първите екземпляри от купето Spectre, за чиято покупка вече се чака повече от годината заради големия интерес. Той има пробег от 170 км, тоест технически не е чисто нов, и се продава от дилър във Флорида, а към момента максималната оферта на търга Bring a Trailer е 380 000 долара.

Електрическата кола е боядисана в светло сиво Tempest Grey с оранжева линия отстрани и има големи 23-цолови джанти със седем спици с гуми Pirelli P Zero. Салонът на купето се отличава с комбинация от кожа Scivaro Grey и Charles Blue с оранжеви акценти и лога RR на облегалките за глава. Панелите на вратите са украсени с дървени вложки, а таванът с характерното осветление на звездното небе е облицован с кожа.


Rolls-Royce Spectre


Допълнителните удобства включват кожена тапицерия Shooting Star, осветено арматурно табло и прагове, четиризонов автоматичен климатроник и подови постелки от агнешка вълна в допълнение към 10,25-инчов сензорен екран на информационно-развлекателната система с навигация, въртящ се мултимедиен контролер и първокласна звукова система Bespoke Audio с 415 вата и 16 високоговорителя. Чадърите Scivaro Grey са разположени в предните калници.

Автомобилът е оборудван с два електромотора с мощност 585 к.с. и въртящ момент 895 Нм. Двигателите се захранват от батерия с капацитет 120 кВт/ч, осигуряваща пробег от около 430 км.


Още снимки на изложеното за продажба електрическо купе - вижте в галерията:


 

0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Илиян ( преди 2 месеца )
    Задницата е ужасна според мен. На тате жигулата беше по-симпатична отзад (само как звучи този израз, а:) Небесносиният цвят в интериора ми се струва много, ама много кичозен и някак не пасва на черната кожа и оранжевите шевове. Но аз съм един непросветен, беден и ограничен представител на масите и явно нямам око за хубавите неща.
  • #2
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Мхм ( преди 2 месеца )
    а интериора си е на БМВ :)
  • #1
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    С тези стопове, задницата прилича на "Варшава"