IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Изненада: Rolls-Royce пусна модели на промоция

До края на март купувачите на Ghost и Cullinan ще получат 15 000 долара отстъпка

Едва ли някой може да си представи, че купувачите на Rolls-Royce се интересуват от намалени стоки, но сега някои от тях могат да сключат доста добра сделка при покупка на ново превозно средство от британския производител.


Rolls-Royce


Компанията е изпратила уведомление до свои представителства, в което посочва, че Ghost и Cullinan, моделна година 2023, вече се продават с 15 000 долара по-евтино при плащане в брой. Според Cars Direct това се прави, за да се стимулират дилърите на марката, макар да няма гаранция, че всички търговци ще информират клиентите си за отстъпката.

Британският производител потвърди, че офертата е въведена „за стимулиране на продажбите и за популяризиране на всички остарели единици, които ще бъдат пуснати на дребно до края на март 2024 г.“ Добавя се, че отстъпката ще бъде в сила до 31 март 2024 г., като ще важи за моделите Cullinan, Cullinan Black Badge, Ghost, Ghost Extended и Ghost Black Badge.

Сумата от 15 000 долара изглежда доста голяма, но всъщност не е чак толкова много в света на новите модели на Rolls-Royce. Цените на Ghost започват от около 350 000 долара, а на Cullinan от около 390 000 долара, така че намалението е едва около 4%.


0 от 500