fallback

BMW представи уникално X7 за собственици на кучета

Зеленото xDrive40d е оборудвано с всичко нужно за превоз на домашни любимци

Италианскато подразделение на BMW представи уникално X7, предназначено за собственици на кучета. В разработката на модела участва и Poldo Dog Couture - компания, специализирана в облекло за четириногите домашни любимци.

Кросоувърът получава ексклузивна зелена боя - „Oxford Green“, създадена от подразделението BMW Individual. В салона има аксесоари като каишка и кожен нашийник, покривало с размери 121 x 114 см за задната седалка от щампован найлон и алкантара и възглавница, подплатена с термо вата, прикрепена към столчето за кола, за да побере по-малки кучета.

Отзад, в багажника е поставен абаносов багажник, тапициран в горскозелена зърнеста кожа, съдържащ три чекмеджета. Специалният комплект за пътуване включва също 94-сантиметров предпазен колан с максимално удължаване с карабинер и шип, благодарение на които кучето може да бъде закачено към седалката по време на пътуване.

Оборудването на това X7 включва термична колба, две порцеланови купи, украсени с логото на Poldo Dog Couture, които са разположени върху изработен по поръчка поднос от абанос, а също така хигиенни торбички и кърпички, есенциален йонизатор, направен от компанията Luca Maffei, който също успява да улови и елиминира лошите миризми.

Създателите на автомобили твърдят, че той е вдъхновен от „ранна утринна гора, където въздухът е пронизан от обгръщащи аромати на смола“. Идеята на италианското представителство на BMW е да покаже възможностите за персонализация на марката, като същевременно подчерта и загрижеността си към потребностите на клиентите си.

Още снимки на уникалното X7 - вижте в галерията:

fallback
  • #5
    Илиян ( преди 3 месеца )
    Страхотна идея, дано измислят и оборудване и за морски свинчета и тогава ще си купя едно за кучето и едно за морското свинче, за да няма ревност между двете. Ами така де, трябва да сме с хуманно отношение към животните!
  • #4
    Някак си тъпо е ( преди 3 месеца )
    Това е някаква тотална изгъзица и по-скоро гавра с хората - обикновените хора имам предвид. Голяма проява на високомерност от страна на БМВ. Нали си имат ролс ройс за подобни измишльотини? Или са решили да закриват RR и да ги подменят с БМВта..
  • #3
    Ша мъ прощаате ама ( преди 3 месеца )
    Никога не бих пуснал куче в колата, особено ако е нова. Евентуално на много близък човек кучето отзад, но първо всичко да бъде добре покрито с некви черги и т. н. качествени защити от ноктите. Не обичам и да мирише на куче в купето, предпочитам на ароматизатор и парфюм. Гледам да няма прах или косми по интериора и таблото, защото ме дразни ако трябва да съм честен, обичам да си пазя нещата и да се грижа за тях.
  • #2
    Ddfgf ( преди 3 месеца )
    Грозно, по-грозно, БМВ.
  • #1
    КОЕ Е? ( преди 3 месеца )
    БМВ - Нас ни е грижа за околната среда и социалните проблем. Искренно мислим за хората и развитието на обществото ни! Или поне маркетинга ни кара, да ви казваме подобни неща.Също БМВ - Заместваме работниците си с роботи и ще предлагаме коли, за да си возят богатаите кученцата.
fallback
Последни