IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

MINI готви дебюта на малък кросоувър

Aceman ще е с дължина от около 4 метра и ще е само електрически

Показан за първи път през 2022 г. като концептуален модел, MINI Aceman е все по-близо до серийната си версия. От компанията обявиха, че премиерата на модела ще се състои „до няколко месеца“, като показаха негови снимки, направени по време на последните тестове.


MINI Aceman


Вече са известни и някои подробности - като размерите, например. MINI Aceman ще бъде с дължина 4,07 метра, ширина 1,75 метра и височина 1,49 метра, заемайки място между Cooper с 3 врати и Countryman в гамата на марката. Това ще бъде кросоувър от B-сегмент, който обещава голямо вътрешно пространство.

От снимките става ясно, че серийния модел ще повтаря до голяма степен концепцията. Това се отнася и за задвижването, тъй като Aceman ще бъде само електрически, като по този начин се различава от Cooper и Countryman, които все още поддържат версии с вътрешно горене.


MINI Aceman


Засега не се съобщават технически характеристики, но се очаква задвижващата система на новия кросовуър да бъде същата като тази на електрическия Cooper - предно предаване и мощност между 175 и 215 к.с. Aceman ще получи по-голяма батерия - 54 кВт/ч, която трябва да осигури пробег от над 400 км (при Cooper батерията е 37 или 50 кВт/ч, а пробегът варира между 305 и 402 км.

Производителят не публикува снимки на интериора, като се очаква той да е в стила на новите модели на марката с кръгъл OLED монитор в центъра на арматурното табло. А фактът, че MINI пуска официални снимки на модела с камуфлаж, означава, че няма да чакаме дълго за официалната премиера, която вероятно ще се състои през пролетта.


Още снимки на електрическия модел - вижте в галерията:


0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox
  • #1
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Ах ... Мини! Когато си гей, но нямаш парите за Boxter...