fallback

Ето го новия VW Golf

Снимки на модернизирания хечбек се появиха преди премиерата му

Обновеният Volkswagen Golf беше напълно разкрит преди премиерата си. Порталът Cochespias сподели снимки на версиите GTI и GTE, като фотографът е заснел хечбековете както отвън и отвътре, така и в близък план.

Основната загуба спрямо настоящия модел е изчезването на дневните светлини с форма на пчелна пита. Подобренията са типични за фейслифт - различни брони, светлини и джанти, нова палитра от цветове и декоративни елементи.

Панелите на каросерията на Volkswagen Golf не са засегнати от актуализацията. Специална особеност на обновения модел с пет врати е задното осветление с шарка на дневни светлини под формата на ивици. Фаровете се сливат още повече с решетката на радиатора, а на бронята са се появили „зъби", ограждащи въздухозаборника. Не е ясно обаче дали тези елементи ще присъстват при базовия вариант.

По-рано Volkswagen разкри интериора на актуализирания Golf и благодарение на това е възможно да се оцени графиката на цифровото табло. Отвътре хечбекът е подобен на електрическите автомобили от линията ID. Няма подробности за двигателната гама, но се очаква Golf да запази сегашните турбомотори, които ще бъдат с намалени вредни емисии.

Премиерата на обновения Volkswagen Golf ще се състои в следващите дни, като това е последният вариант на модела с ДВГ. Следващото поколение на модела ще премине на електричество, така че над половинвековната история на легендарния модел скоро ще приключи.

Още снимки на обновения VW Golf - вижте в галерията:

fallback
  • #12
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Много ясно, базовия модел ще бъде беззъб и безнещо
  • #11
    До 9 ( преди 3 месеца )
    И колко ти дава извънградско фолна граница на дизел извънградско ти е 5-5.5 на 100.Малко ли е
  • #10
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Колко масло ще гори на 1000 км?
  • #9
    До 8 ( преди 3 месеца )
    Че дизела си е по-добре от хибрид за извънградско, а те си имат и хибриди разбира се просто за разлика от други има и дизел
  • #8
    Факт ( преди 3 месеца )
    Баклюк кола от миналото дизели божке тия в 95-та ли са още.Лъха на Технологична изостаналост
  • #7
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Това си е просто лек фейслифт и други модели има с такива фейслифтове, но няма толкова плюене по тях, че била малка промяна
  • #6
    анонимен ( преди 3 месеца )
    #1 Някой от Перник, но след 20 години
  • #5
    анонимен ( преди 3 месеца )
    #1 защо да не си го купиш ако е на добра цена? Нищо че прилича на стария :)
  • #4
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Последният ли е? :)
  • #3
    Sameman ( преди 3 месеца )
    Новият Голф е като стария, само че е нов!
fallback
Последни