IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi намери възможност да върне Pajero

Възроденият всъдеход ще използва базата на пикапа Triton

Феновете на Mitsubishi отдавна мечтаят за възраждането на легендите от моделната гама на марката - Lancer Evo и Pajero. И поне една от мечтите им е на път да се сбъдне, съобщава японското издание Best Car Web.


Mitsubishi Pajero


Според информацията, възраждането на Pajero ще зависи до голяма степен от успеха на пикапа Mitsubishi Triton, който се завърна на местния пазар. Ръководството на компанията иска да събере отзиви от потребителите, преди да вземе крайното решение за възраждане на модела.

Друг модел - Pajero Sport, също е базиран на този пикап, така че той също може да се върне в Япония след много години отсъствие. Това най-вероятно ще се случи при смяната на поколението на пикапа през 2025 г.

Има и друг косвен фактор, който може да се превърне в аргумент в полза на възраждането на Pajero - завръщането в Япония на Toyota Land Cruiser 70. Този SUV се продаваше на някои чуждестранни пазари, а след модернизацията в средата на 2023 г. вече е наличен и м своята родина.


0 от 500