IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi обеща офроуд ван

Концептът ще се появи на автосалона в Токио, задвижването все още е мистерия

Японската марка Mitsubishi потвърди, че ще участва в автомобилното изложение в Токио, което ще се проведе по-късно през октомври, с офроуд модел - без да дава подробности за превозното средство. Нов тийзър обаче хвърля малко светлина върху автомобила, като научаваме, че той ще предлага задвижване на всички колела и специални гуми за трудни терени.


Mitsubishi


Очевидно концепцията, която все още не е назована, ще бъде офроуд ван. А Mitsubishi използва термини като "електрифициран" и "електрически", за да опише задвижването. Дали ще бъде напълно електрически модел или само частично електрифициран автомобил, тепърва ще разберем. Междувременно стана ясно, че новата кола предлага „много просторна каросерия“.

И докато първият тийзър разкрива предницата на концептуалния модел, последното официално изображение хвърля светлина върху по-голяма част от автомобила. При него се вижда и задната част и горницата в профил. В днешния автомобилен свят, доминиран от заоблени SUV модели и кросоувъри, новото семейство на Mitsubishi изглежда освежаващо остро.

Каросерията на превозното средство е права и просторна, като задните светлини са с Т-образна форма. Голямата приставка върху покрива, камерите, заместващи страничните огледала и липсата на дръжки на вратите също се открояват.


Mitsubishi


Mitsubishi има опит със сливането на различни автомобилни концепции, като Xpander Cross също се опитва да комбинира различни дизайнерски линии.

Но новото превозно средство, което ще бъде показано на изложението в Токио, все още изглежда като концепция. Mitsubishi казва, че то ще бъде оборудвано с гуми с глям диаметър и избираеми режими на шофиране.

Това няма да е единствената премиера за компанията на събитието, където ще бъде отбелязана и официалната премиера на пикапа L200. Тези модели също ще споделят светлината на прожекторите с Delica D:5, който се фокусира върху офроуд състезанията.


0 от 500