IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mansory придаде вид на суперкола на BMW 7-Series

Подобренията по луксозния седан засягат основно външния вид и аеродинамиката

Тунинг-ателието Mansory разкри най-новия си проект, с който предлага редица визуални подобрения по BMW 7-Series (G70). Комплектът е предназначен за тези, които намират версията с фабричен М Sport пакет за „прекалено обикновена“ и включва основно детайли, подобряващи аеродинамиката.


BMW 7-Series Mansory


Първият екземпляр от доработената от Mansory 7-Series се отличава с изцяло черен екстериор с въглеродни влакна и фини червени акценти. Предизвикващият спорове нос на луксозния седан получава изпъкнал сплитер със странични перки заедно с гарнитура от въглеродни влакна около фарове и отворите на бронята.

В допълнение към черната облицовка, профилът получи декоративни странични хриле, капачки на огледалата и допълнителни перки на страничните прагове. И накрая, опашката е подобрена с набор от спойлери и по-голям дифузьор като част от разширението на задната броня.


BMW 7-Series Mansory


Тази „седмица“ е качена на 22-цолови лети джанти FD.15 с дизайн, вдъхновен от Rolls-Royce. Новите „обувки“ бяха обявени като опция за флагмана на BMW само преди няколко седмици, след като бяха включени в различни други версии на Mansory. В примера на снимката те са завършени в черно.

Що се отнася до интериора, галерията от снимки ни показва само марката Mansory върху страничните прагове от въглеродни влакна и подовите стелки. Според тунинг-ателието, клиентите сами ще могат да изберат как да изглежда интериора на автомобила.


BMW 7-Series Mansory


Компанията не съобщава за никакви подобрения на производителността, което означава, че диво изглеждащата 7-Series запазва стандартния си задвижващ агрегат. Емблемата е премахната, но четворните изпускателни тръби предполагат, че тунингованият модел вероятно се базира на версията 760i xDrive. Тя е оборудвана с 4,4-литров V8 с турбо и мека хибридна система, развиващ 543 к.с. и 750 Нм въртящ момент.

Както при други модели, доработени от Mansory, цената на подобренията не е разкрита, така че ще трябва да изчакаме, докато подобно BMW 7-Series се появи за продажба на официалния уебсайт на тунинг-ателието.


Още снимки на тунингованото BMW 7-Series - вижте в галерията:


0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Ербачев ( преди 3 месеца )
    Имал съм 3 седмици от 86та 735 i от 91 и от 98 -750 и бях влюбен в тях,но такава грозотия и подарък не искам !Е , малко пресилих ...ако е подарък...ще я покарам !
  • #7
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    имат имат само че вкуса се изгражда с пари
  • #6
    3 rate up comment 2 rate down comment
    кой би го купил това ( преди 3 месеца )
    Много ръбата задна броня, гумите са от мерцедес майбах, много широка и висока предна броня, то направо прилича на кооперация отпред. А фарчетата едвам ги виждам.
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    мн ( преди 3 месеца )
    Колкото и да е пънат, вече няма какво концептуално ново и различно да измислят. Горе-долу максимумът в автомобилният дизайн е постигнат. Да, всеки може да измисли някакви причудливи, налудничави нови форми, но все пак говорим за практически пригодни неща.
  • #4
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    На мен не ми харесва, може би защото не съм наркодилър. Те такива са му клиентите на това творение.
  • #3
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Друг Гост ( преди 3 месеца )
    Аз не съм виждал автомобил да е станал по-красив след доработка от Mansory. Нямам идея кой ги купува.
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    буди смях наистина ( преди 3 месеца )
    отпред на парното чак едното ребро са му го направили в червенко - като на прасе звънче
  • #1
    3 rate up comment 0 rate down comment
    смесени чувства ( преди 3 месеца )
    отзад ми прилича на мерцедес, отпред на ***