IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Зарязано за 5 години на улицата Audi R8 получи нов живот

Процесът на възстановяване на суперколата изглежда впечатляващо (ВИДЕО)

Изоставено Audi R8 беше върнато в оригиналния му заводски вид, след като прекара 5 години зарязано на улицата, става ясно от видео, публикувано в YouTube.


зарязано Audi


Произведената през 2010 г. суперкола получи шанс за нов живот от квалифицирани специалисти, като в нейното спасяване участваха екипите на YouTube-каналите Detail Dane и WD Detailing. Автомобилът принадлежи на бившия собственик на къщата, пред която е бил изоставен, като по различни причини той е останал на едно място повече от 5 години.

Престоят се е отразил доста зле на колата, тъй като тя има специални настройки на въздушното окачване, което е свързано с акумулатора. Разположението на различните компоненти в багажника правят достъпа до него много труден. Естествена, акумулаторът е напълно изчерпан, а кабелите са изядени от мишки, което в крайна сметка води и до това, че окачването изпуска и R8 ляга на земята.



Именно този проблем осуетява първоначалните опити да изваждане на автомобила. Вариантът с теглене не добра опция, тъй като вероятно би нанесъл сериозни щети по суперколата. Затова и „спасителният екип“ подхожда по друг начин, като това R8 в покрито ремарке. Цялата процедура отнема 4 часа, като се налага сваляне на предни панел.

В крайна сметка положените усилия дават резултат и автомобилът е доставена в сервиза на Dane's Detailing, където работата продължава. Проблемите обаче се появяват един след друг. Спускането на прозореца, например, води до появата на всякакъв вид мухъл вътре, но се след почистване салонът е като нов. Екстериорът също претърпява зашеметяващо преобразяване и с прикрепения нов пакет батерии има достатъчно мощност за захранване на електрически покрив на R8 Spyder.


зарязано Audi


Мощността е достатъчна, за да задвижи дори 5,2-литровия V10 двигател, който изглежда в добро състояние. От ауспуха излизат няколко струйки черен дим, но това вероятно се дължи на 5-годишния бензин, който е престоял в резервоара.

Засега обаче излизането на това R8 на улицата се отлага, докато проблемът с окачването не бъде разрешен. За съжаление, видеоклиповете свършват, преди да разберем окончателната съдба на този автомобил.


0 от 500