fallback

Fiat, Alfa Romeo и Jeep имат нов адрес в София

Новият вносител на трите марки обещава специални отстъпки в чест на откриването на шоурума

Марките Fiat, Alfa Romeо и Jeep имат нов адрес в София, след като за втори път в последните три години се смени официалният вносител у нас. Новият шоурум на трите бранда на Stellantis се намира на улица "Резбарска" 5, в квартал "Хаджи Димитър". Мястото ще е познато поне за клиентите на Jeep, защото марката се помещаваше на същото място, когато бе представлявана у нас от "Балканстар". По-късно сградата бе шоурум и на лекотоварните модели на Mercedes.                  Fiat и Alfa Romeo дълги години се внасяха в България от "Ауто Италия", но преди три години договорът бе прекратен и представител за страната на двете марки, както и на Jeep, стана "Витоша Ауто", бившият вносител на Infiniti. След сливането на Fiat-Chrysler и Peugeot-Citroen в Stellantis обаче новосформираният гигант обяви, че до 2023 ще анулира всички действащи договори с дилъри. В резултат представителството на марките от концерна се прехвърли към "София Франс Ауто", дългогогодишен представител на Peugeot, а в последните години - и на Citroen, Opel, DS, Isuzu, Piaggio и Moto Guzzi. Сега към тях се добавят Fiat, Alfa Romeo, Jeep и Abarth.

За да управлява новите марки, "София Франс Ауто" регистрира дъщерното дружество "Ес Еф Ей Аутомотив“. Именно то стопанисва новия шоурум на "Резбарска". Иначе сервизната дейност и продажбата на резервни части за италианските марки и Jeep ще е в централата на СФА на Ботевградско шасе. В чест на откриването на шоурума компанията обяви специални отстъпки за налични автомобили Jeep, Alfa Romeo и Fiat.          

fallback
  • #10
    анонимен ( преди 5 месеца )
    в българия да си подържаш автомобила е като да си участник в игри на волята
  • #9
    Тц тц тц! ( преди 5 месеца )
    На другаря Еленков хич не му върви на коли и представителства! Явно трябва да се преквалифицира на селски стопанин в Елин Пелин.
  • #8
    До 3 ( преди 5 месеца )
    Ти в Манастирски ливади ли си бе "софиянец"?
  • #7
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Ауто Италия щото бяха много стока. Миналата година правихме опит да купим Кутропорте - пълна трагедия, оферта на английски без цени, абсолютно незаинтересовано отношение.
  • #6
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Ползвах услугите на СФА около 10 години. По зле са само Бултрако.
  • #5
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Отказах се от Ситроен и минах на Рено когато СФА поеха представителството на марката за България.
  • #4
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Като мина през СФА и плюя в пазвата, поредната мутраджийска фирма.
  • #3
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Това Ботевградско шосе е на м***та си, много е неудобно да си им клиент.
  • #2
    нов чип ( преди 5 месеца )
    пробвай някой път първо да прочетеш и после да се изтропаш :D
  • #1
    Нов бардак ( преди 5 месеца )
    Балканстар са сменили дрехите?
fallback
Последни