IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какви коли може да се купят от търга на НАП?

От Porsche Cayenne за 26 000 лева и камион за близо 100 бона до трошки за по 200 лева - офертите са най-различни

Националната агенция по приходите (НАП) стартира продажбата на автомобили, конфискувани от шофьори, хванати да карат след употреба на наркотици и алкохол. Много от превозните средства са изложени на търг на сайта на НАП, а средствата от тяхната продажба ще влязат в бюджета.


Какви коли може да се купят от търга на НАП?


Към момента на сайта има предложения за близо 500 автомобила, като наддаването за тях е тайно. Има коли за около 200-300 лева, които са в отчайващо състояние, както и луксозни автомобили, големи камиони, ремаркета и автобуси, чиято цена може да достигне 100 бона.

Повечето автомобили са на водачи, заловени с алкохол или наркотици в кръвта. Колите се пускат за продажба с решение на съда, като техните собственици имат право да наддават за тях. Ако даден шофьор е хванат да кара пиян или дрогиран с чужда кола, тя се връща на собственика, ако водачът плати глоба в размер на стойността на превозното средство.


Какво се предлага на търга на НАП (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500