IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Китай представиха поредния впечатляващ SUV

JAECOO J7 ще се предлага и на някои чуждестранни пазари

Нов китайски SUV излиза на местния пазар, като амбиците на неговия производител се разпростират и извън пределите на страната. Това JAECOO J7, който официално беше представен на специално събитие.


JAECO J7


Дизайнът на кросоувъра е модела е в класически офроуд стил, което му придава внушителен и в същото време елегантен вид. Благодарение на използването на изпитани във времето дизайнерски решения, естетиката на JAECOO J7 може да се определи като впечатляваща. Доминиращият дизайнерски елемент на предницата е голямата радиаторна решетка с вертикални линии. Високотехнологичните LED фарове имат характерна форма.

Цветовете на J7 LED фаровете са максимално близки до естествената светлина, като това осигурява оптимална видимост и безопасност при всякакви метеорологични условия. А оборудването за задните направено в модерен стил, благодарение на което JAECOO J7 има специфичен светлинен подпис.


JAECO J7


Огледалата на стойки са дискретен, но ефектен дизайнерски детайл на новия модел. Дизайнерите са използвали и впечатляващо решение с автоматично прибиращи се дръжки на вратите, управлявани от електрическо задвижване.

Големите 19-инчови джанти от алуминиева имат изчистен дизайн. За задвижването все още има оскъдни данни, но дотук е ясно, че автомобилът се задвижва от бензинов двигател и има двойно предаване.

0 от 500
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Илиян ( преди 4 месеца )
    Зе мен е много далече от "класически офроуд стил", но това си е мое мнение. Ще знаем дали е впечатляващ когато има инфо не само за решетката и дръжките на вратите :) Ако е 3-цилиндъра с турбо и CVT, наистина ще е впечатляващ в комбинация с този "класически офроуд стил" :)
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Ха ха ( преди 4 месеца )
    Трябва да имаш проблем с очите, за да определиш дизайна на този контейнер за " впечатляващ"!