IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кучета нанeсоха щети за 350 000 долара на автокъща в Хюстън

Животните съсипаха броните и калниците на пет автомобила (ВИДЕО)

Кучета нанесоха сериозни щети на автомобилно дилърство в Хюстън (САЩ), след като на няколко пъти нахлуваха на територията му и започваха да късат броните и калниците на паркирани автомобили. Пораженията по колите са за около 350 000 долара, съобщават от G Motors.


кучета


Записи от охранителни камери в автокъщата показват как двете животни увреждат поне 5 автомобила. Регистрирани са общо 3 нападения в рамките на около месец. Първоначално служителите на дилърството са решили, че виновни за щетите за вълци, но на записите се виждат кучета.

„Човек никога не си мисли, че едно куче има силата да разкъса кола по този начин - каза Габи Факхури, мениджър продажби на дилъра, цитиран ABC13. - Щетите са сериозни, като според оценките ни може да достигнат 350 000 долара. По-лошото е, че те ще се отразят на продажбите ни, тъй като никой не желае да остави колата си при нас. Служителите ни също ги е страх, като някои не искат да излизат от офиса.“



Най-лошото е, че че дилърството не може да направи много по случая. Подаден е сигнал до полицията в Хюстън, откъдето са отговорили, че това е гражданско дело и те могат да реагират, само ако кучетата наранят някого. Единственият вариант пред дилъра е да наеме частен детектив, който да проследи животните до дома им. И ако се окаже, че те имат собственик, G Motors да го съди за щетите, които са причинили на превозните средства.


0 от 500