IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Alpine A110 се превръща в проблем за френската полиция

Трети автомобил на жандармерията беше разбит само за година

Френската жандармерия получи хубав подарък миналата година, когато й бяха предоставенти 26 бройки от Alpine A110, което замени застаряващото Renault Mégane RS. С своите 252 к.с. под капака колата е доста впечатляваща, но явно органите на реда във Франция имат сериозен проблем с нея.


катастрофа


Още в края на 2022 г. една от колите се озова на таван при инцидент на магистрала А4, а през октомври тази година втори Alpine 110 катастрофира тежко на магистрала A6 в близост до Безансон. Оказа се, че екипът на жандармерията е преследвал нарушител, но заради дъжда шофьорът е допуснал грешка и автомобилът, който е със задно предаване, е катастрофирал.

Сега ставя ясно, че трета кола на органите на реда сериозно пострада при инцидент в Алпите. Във видео, публикувано в Intsgram, се вижда, че автомобилът е в много лошо състояние, като щетите му са по предницата. 

Единственото хубаво нещо в случая е, че при инцидента няма пострадали, но потребители на социалните мреже вече се питат колко време ще оцелеят останалите 23 автомобила, предоставени на органите на реда от френския производител.


0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    В САЩ при не ги гонят при дъжд и сняг, въпреки, че имат далеч по-мощни коли от тази за която е статията.
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Ами точно такава концепция се води като най добре уравновесена,защото двигателя е по средата и масата е разпределена горе долу по равно отпред отзад.Всичко си зависи от задкормилното устройство,а то е най-добре обрисувано във филмите на Луй дьо Финес.
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Друг Гост ( преди 5 месеца )
    Кола с централен двигател зад шофьора, със задно предаване, карана от произволен шофьор, на мокро... учудвам се,че само 3 са катастрофирали
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Мишлен ( преди 5 месеца )
    Е той пешо си е митбъстера
  • #1
    24 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Пешо. Пешо, не колата е проблема, а както става ясно шофьора. Аналогичен пример: вашия сайт също има проблеми с много от статиите. Но истната е, че не сайта има пролем, а че списващите са неграмотни. И тази статия е поредното доказателство.