fallback

Петте най-малко предпочитани и недооценени автоматични скоростни кутии

От френските „любимци“ до някои неуспешни хрумвания от съветската епоха – тези трансмисии остават в история като недолюбвани, но всъщност има какво да покажат

Автомобилната общност обича стереотипите, това е факт. В тази общност все още помнят правилото на трите „Ф“ (не купувайте Ford, Fiat и всичко френско) и вярват, че Toyota не се разваля. И веднага щом се появи нещо ново и не съвсем запомнящо се, това ново нещо се сдобие с репутацията на счупено и ненадеждно устройство, която ще го преследва до края на живота му.    

   

С някои автоматични трансмисии се случва точно това – въпреки че недостатъците на по-ранните им версии са елиминирани, те така и не успяват да събудят доверие ѝ автомобилните ентусиасти.

Ще се опитаме да възстановим справедливостта и да си спомним кои автоматични скоростни кутии всъщност не са толкова лоши, колкото смятаме. И да започнем, разбира се, с французите.  

Петте най-малко предпочитани и недооценени автоматични скоростни кутии (ГАЛЕРИЯ):

 

fallback
  • #8
    До 7 ( преди 6 месеца )
    Това е истината колега
  • #7
    Otokar ( преди 6 месеца )
    До коментар 6.Имаш много поздрави!Аз ще си купя сега Мерцедес от 1971 г ,автомат, 8 цилиндров бензин, и ще го карам!Изобщо не се вълнуват от вашите електрически ***!
  • #6
    dfg ( преди 6 месеца )
    Колко мното глупост има в коментарите. След точно 5 години няма да можете да притежавате "неубиваеми" коли без батерии. Карайте си таралясниците дотогава.
  • #5
    Уча се ( преди 6 месеца )
    Вие един пост не можете да направите ,!Добре ли сте ?
  • #4
    Димитър ( преди 6 месеца )
    Няма галерия
  • #3
    анонимен ( преди 6 месеца )
    1-ви, сега я рисуват:)))
  • #2
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Купих си автомобил преди близо 5 години, с атмосферен двигател и автоматик с хидротрансформатор, неубиваем, айде на батериите народе, свършват и миксерите с три цилиндъра!
  • #1
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Къде Ви е галерията?
fallback
Последни