IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дизайнерска компания впечатли с модифициран Rolls-Royce Silver Cloud II

Ringbrothers запазва външия облик на автомобила, като го подсилва с V8 двигател на Chevrolet с 640 конски сили

Американците от Ringbrothers, които редовно създават някои от най-вълнуващите и екстремни коли, привличат вниманието по време на автомобилното събитие SEMA. Този път екипът на дизайнерската компания залага на модифициран Rolls-Royce Silver Cloud II от 1961 г., чието сърце тупти с мощност от 640 конски сили.


Rolls-Royce Silver Cloud


Хората от Ringbrothers са решили да оставят екстериора на луксозния седан непроменен, като са направени ремонти, за да се възстановят фабричните спецификации. Емблема на Ringbrothers е монтирана на капака на багажника, но това е единственият реален намек за свършената стилистична работа. Под тази каросерия се намира поръчково стоманено шаси от Roadster Shop, предно окачване RideLine и контролни рамена от две части. Други акценти включват стабилизатори с крайни връзки на C6 Corvette, както и 6-инчови регулируеми окачвания (койловъри) Fox RS SV във всеки ъгъл.

Звездата на шоуто е 6,2-литров V8 двигател с компресор на Chevrolet, който осигурява 640 к.с. и 635 Nm въртящ момент. Двигателят е съчетан с 10-степенна автоматична скоростна кутия която работи с карбонов задвижващ вал. Комплект от 15-инчови спирачни ротори на Baer с бутални апарати помагат да се опитоми цялата тази мощност. Те са скрити от набор от 18-инчови колела на EVOD Industries.


Rolls-Royce Silver Cloud


Интериорът на всяка кола Rolls-Royce винаги впечатлява, но това е особено вярно за този уникален автомобил. Ringbrothers работят с Sean Smith Designs, за да пресъздадат напълно пространството, допълнено с великолепна кожа и по-модерни детайли от дърво. Подовите плочи са променени, за да позволят повече пространство за пътниците и за допълнителен комфорт. Всеки артикул изглежда подходящ за Rolls-Royce, което е трудно за постигане предвид високите стандарти. Поставени са и 1000 светодиода в облицовката на тавана – запазена марка за тези автомобили.

Въпреки че това не е първият път, когато Ringbrothers се отдръпват от американските високопроизводителни автомобили, освежаващо е да видим техния талант да се прилага в друг сегмент. Silver Cloud II не е най-търсеният продукт, който Rolls-Royce е създавал, но е сигурно, че модификацията ще привлече лавина от внимание.


0 от 500