fallback

Новата Kia Carnival се появи на пътя

Миниванът ще получи хибридно задвижване

Изминаха три години от дебюта на настоящото поколение на KIA Carnival. Миниванът все още не е остарял, но корейската компания вече подготвя актуализираната му версия. Прототипите на новостта вече преминаха основни пътни тестове, където попаднаха в обективите на фото шпиони.

Съдейки по изображенията, иновацията ще получи различни фарове, които сега визуално не се комбинират с радиаторната решетка, ревизирана предна броня с увеличен въздухозаборник и нови задни светлини. Задната броня на минивана също е преработена и са монтирани колела със специален дизайн.

Фотошпионите не успяват да надникнат в интериора на новия Carnival. Според запознати обаче оборудването му ще включва 12-инчов цифров инструментален панел, мултимедийна система с подобен размер на екрана, проекционен дисплей и седалки Ergo Motion. Ще има и система за разпознаване на водача с пръстови отпечатъци и автопилот от ниво 2.

Новият KIA Carnival ще получи хибриден силов тракт, базиран на 1.6-литров GDi турбо двигател с мощност 180 к.с., който е допълнен от електрически мотор. Системната мощност на инсталацията ще бъде 230 к.с. Предвижда се колата да бъде представена съвсем скоро и да бъде пусната в продажба още в края на тази година.

fallback
  • #1
    Как пък не ( преди 6 месеца )
    Някога тия Карнавали бяха голяма тояга.
fallback
Последни