IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Roadiaq беше тестван в реални условия

Автомобилът представлява електрически мобилен дом и офис в едно

В някои професии границата между работата и приключенията може да бъде много тънка. Това твърдение е вярно за Бруно Пизани, изследовател, фотограф и влогър от Италия, който улавя красотата на света през своя обектив.


Skoda Roadiaq


Бруно е наясно колко е важно да има правилните инструменти за работа. И именно за такава комбинация от активен професионален живот и опознаване на света Skoda Roadiaq = мобилен дом и офис, е перфектният спътник. 

Skoda Roadiq е създаден от студенти на Skoda Academy. Базиран на кросоувъра Enyaq, той е перфектната комбинация от забавление, пътуване, свободно време и работа. Това е мобилен офис, винаги свързан с интернет, с 27-инчов екран, безжична клавиатура и мишка, както и комфортна всекидневна с напълно оборудвана кухня и дори душ. Всъщност, както Бруно Пизани видя с очите си, това е един вид "базов лагер на колела".


Skoda Roadiaq


„Тази машина е страхотен инструмент, на който можете да разчитате. Може да функционира като базов лагер, стая за монтаж и малък мобилен дом. Имам чувството, че нося дома си със себе си “, казва Бруно Пизани за своя опит със Skoda Rodiaq.

Електрическата система на автомобила е адаптирана за удобно използване на различни електрически уреди, с нови източници на светлина и контакти. Освен това, по време на престоя в къмпинга, колата може да бъде включена в обикновен контакт. 


Skoda Roadiaq


Интериорът, включително тапицерията, е частично направен от рециклирани и рециклируеми материали, калъфките за възглавници и одеялата пък са изработени по специална 3D технология за тъкане, метод с нулеви отпадъци, който използва повторно рециклиран материал.

„Това, което най-много ми харесва в Roadiaq е, че е електрически. Изключително тих е. Освен това има толкова много функции в такъв компактен размер, което го прави идеалното превозно средство за изследователи, като мен. Нямате ограничения за свободните места. И в същото време имате всичко, от което се нуждаете “, казва Пизани.



0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Жоро ( преди 6 месеца )
    Всичко е добре, ама всеки ден трябва да ходи до града, за да го зарежда тоя тостер.:))
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    две седалки и еденично легло , пътника най - вероятно ше спи на вън ....
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Шкодалайно ( преди 6 месеца )
    Красива и практична елитна кола както останалите от марката ха ха ха
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Или ( преди 6 месеца )
    Просто кемпер
  • #3
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    не е доизмислено - къде ше ака, пика служителя ? ако е в гърне - то ще мирише, ще трябва да ползва храсти до пътя, няма вода дори да си изплакне *** , ще трябва от бутилки до колата.
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    не е зле за служебен автомобил . може да се натовари с кашони за разнос из страната и вечерно време вместо да се плаща хотел на служителя - той ще си спи в колата , има си контакти и през зимата и духалка може да си пусне да му е топло - фирмата няма да има никакви излишни разходи .
  • #1
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Дизайн на БМВ ( преди 6 месеца )
    Шкодилак да не са ги купили китайци, че падат толкова ниско. Това си прилича на баварец за бедни.