fallback

BMW X6 M получи украса от карбон и злато

Екстравагантният екстериор е по желание на клиент на ателието Manhart

Компанията Manhart представи поредния си проект за доработка, който този път е за BMW X6 M. Експертите от ателието са надминали себе си, като баварският SUV получава не само допълнителна мощност, но и уникален вид, който е постигнал с добавка на бодикит от въглеродни влакна и злато.

Проектът MHX6 700 Gold Edition 01/01 увеличава мощността на 4,4-литровия туин турбо V8 двигател от 625 к.с. и 750 Нм до 730 к.с. и 900 Нм, като това е постигнато благодарение на поставяне на нов блок за управление на мотора MHtronic и спортна изпускателна система .

Други технически модификации включват или понижаване на окачването с 30 мм с помощта на пружини H&R, или инсталиране на регулируеми койлоувъри KW Suspensions.

Най-важното в една кола обаче е нейният външен вид. В случая клиентът е пожела да оборудва своя кросоувър с агресивен аеродинамичен бодикит, изработен въглеродни влакна, като към тях са добавени частици от истинско злато. Люспи от благородния метал се виждат с просто око, а екстериорът на автомобила е допълнен от традиционните за проектите на Manhart златисти стикери. Този път те са комбинирани с нов тъмно лилав цвят на купето.

Салонът на спортния SUV остава напълно стандартен, тъй като базовият интериор на BMW X6 M Competition е бил напълно достатъчен за клиента и той е пожелал да не се правят промени.

Още снимки на екстравагантния SUV - вижте в галерията:

fallback
  • #10
    До 4-ти коментар ( преди 6 месеца )
    Правилно си забелязал,само че това изпълнение е Manhart MHX6 800. А "чичакът" е небеизвестният Д-р Теодор Замфиров собственик фирмата за лабораторно оборудване Елта-90. Само дето Х6-цата на въпросния докато е още по-*** от тази тук представената.Кефа цена няма,имат пари колегите, угаждат си!
  • #9
    /:\ Lancista /:\ ( преди 7 месеца )
    Уникално грозно "нещо".....
  • #8
    Друг Гост ( преди 7 месеца )
    До 2 - човек ти сериозно ли? Злато в карбона?!? Или просто ти харесва бодикит-а?
  • #7
    анонимен ( преди 7 месеца )
    МИТЬО ПИЩОВА XAXAXA
  • #6
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Парите не купуват вкус
  • #5
    До долния ( преди 7 месеца )
    Що не го проследиш де живее и да и лиснеш една туба
  • #4
    Г ( преди 7 месеца )
    Гледах в нета някакъв чичак в София има точно съшия като на снимката. Мисля че беше с шестици на номера. Колата изглежда отвратително!
  • #3
    Im-ДртiйУАЙТBOY! ( преди 7 месеца )
    пълно безсмислено СНОБАРско изхвърляне на некой си много близко до ***, отколкото до нормално мислещ разумен човек - това си е чист Ki4 на най-високо НИВО... абсолютна несъдържателна НЕлепост и тотална профанщина е тая претенция за нещо си...
  • #2
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Яко си е, кво!
  • #1
    Друг Гост ( преди 7 месеца )
    Клиентът да не е българска чалга звезда?!? Не виждам кой друг ще го кара това
fallback
Последни