IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как се превозва колекция от хиперколи за 50 млн долара

Подготвените за транспортиранe автомобили бяха забелязани на летище в Лос Анджелис (ВИДЕО)

В Лос Анджелис живеят изключително богати хора, като някои от тях притежават невероятни колекции от автомобили. Обикновено техните коли се съхраняват в гаражи или складове с контролиран климат, но автомобилният влогър и фотограф effspot наскоро се натъкна на зашеметяващ набор от хиперколи, паркирани на международното летище в Лос Анджелис.


хиперколи


Общо 13 страхотни машини бяха паркирани една до друга в закътан ъгъл на летището. Най-вероятно те са били там само временно, преди да бъдат транспортирани между щатите или в чужбина от собственика. Не е ясно дали собственикът се мести някъде или просто иска автомобилите да бъдат закарания на някое екзотично място.

Всички те са опаковани и готови за път, като самата гледка на автомобили на стойност от над 50 млн долара е забележителна. На първия ред се виждат тъмно син McLaren Speedtail, черно Porsche 918 Spyder и McLaren Sabre с променяща се на цвят боя, а зад тях са паркирани Porsche 911 Gunther Werks, Pagani Huayra BC и Lamborghini Centenario с видимо покритие от въглеродни влакна.



Колекцията включва още черно Ferrari LaFerrari, Ford GT, две Koenigsegg Regera, Koenigsegg Agera RS, Bugatti Chiron и Aston Martin One-77. Средната цена на колите вероятно е над 3 милиона долара всяка, ако не и малко повече, което напълно оправдава начина, по който се транспортират.


0 от 500