IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Geely представи хибрид с 1370 км пробег

Кросоувърът Galaxy L7 идва със специална система за подпомагане на водача

Китайската автомобилна група Zhejiang Geely Holding Group Co., по-известна като Geely, пуска в продажба нова версия на своя електрически SUV Galaxy L7, Phantom, която ще се предлага на цена от 185 700 юана (25 500 долара). Основната промяна в този вариант е добавената усъвършенствана система за подпомагане на водача, разработена от Geely,.


Geely Phantom


Новият вариант се предлага в шест екстериорни цвята при размери 4700/1905/1685 мм, с междуосие от 2785 мм. По отношение на външния вид Phantom остава базиран на дизайна на Galaxy Light и не се различава много от сегашните модели. Предната част на SUV-а има затворена решетка, съчетана с LED фарове, свързани от тънка светеща линия, докато задната част е оборудвана със спойлер на покрива и подобни задни светлини.

Вътрешният дизайн също не е променян: 10,25-инчов панел, 13,2-инчов централен контролен екран, 16,2-инчов екран пред седалката до водача и четирилъчев многофункционален волан. Автомобилът е оборудван и с вградена операционна система Galaxy N OS, която се поддържа от чип Qualcomm Snapdragon 8155. В същото време интериорът е надграден с 25,6-инчов AR head-up дисплей.


Geely Phantom


Акцент в новия автомобил представлява неговата система Navigation On Highway Assist, която осигурява автономна смяна на лентата и изпреварване при високоскоростен режим, изтъкват от Geely.

По-конкретно, усъвършенстваната система за подпомагане на водача се поддържа от радар за ултрадълги  и милиметрови вълни, четири радара за дълги и милиметрови вълни, 12 ултразвукови радара, една 8-мегапикселова камера за предно виждане и една 2,5-мегапикселова камера за задно виждане.


Geely Phantom


Седалките се предлагат с електрическо регулиране, отопление и вентилация. Седалката до шофьорската разполага с подложка за краката, която може да се регулира електронно. Най-забележителното е, че интериорът предлага театрален режим, който, ако бъде включен, сваля автоматично седалките под ъгъл от 125 градуса.

Задвижването се състои от най-новото поколение система NordThor Hybrid 8848, разработена от Geely, която е съставена от 1,5-литров, четирицилиндров двигател и електрически мотор, съчетан с 3-степенна хибридна скоростна кутия. Системата осигурява пълна мощност от 385 к.с. и пиков въртящ момент от 535 Нм. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 6,9 секунди. Пробегът с едно зареждане на резервоара и батерията е 1370 км.


0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    popa ot razgrad ( преди 7 месеца )
    няма нужда от 1370 км пробег...
  • #2
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Dim ( преди 7 месеца )
    И колко са ти евтини телефоните сега?! Един свестен китайски телефон, да знаеш, че имаш с какво да правиш хубави снимки, да има достатъчно памет, качествен звук. да е с достатъчно добър процесор та да изтрае на ъпдейтите на Андроид в следващите 2 години .... е горе долу на цената на Айфон 15 Про ...., че и по-скъпи има!
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    И коли ще взимаме евтини с голяма батерия както е с телефоните сега, само е въпрос на време а и в живота има много по-важни неща от коли и къщи в които човек може да си вложи парите!