IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia Soul получи „дизайнерска" версия

Обновеният модел е оборудван и с преработена защита срещу кражби

Корейският производител обнови модела си Soul, чието последно поколение се появи на пазара през 2022 г. Промените включват нов „дизайнерски пакет“ за топ-версията Soul Ex, който включва 17 цолови алуминиеви джанти и комбинирана тапицерия на седалките от плат и изкуствена кожа.


Kia Soul


Оборудването на този вариант включва още 10,25-инчов екран, отопляеми предни седалки и люк на покрива. Това е и най-скъпата версия на модела, като тя струва 24 290 долара.

Като цяло цената на модела е повишена, но не значително. Базовият Soul се предлага за 19 990 долара, което е само със 100 долара повече от досега. Това е цената на кросоувър с ниво на оборудване LX, което включва халогенна оптика и 16-цолови стоманени джанти. В салона са поставени 8-инчов екран на мултимедийна система и аудио с 6 високоговорителя.


Kia Soul

Kia Soul


Независимо от нивото на оборудване Soul се предлага с 2,0-литров атмосферен двигател с 4 цилиндъра, развиваш 149 к.с. и 179 Нм, който е съчетан със скоростна кутия CVT. От гамата на модела още миналата година отпадна 1,6-литровият турбомотор.


0 от 500