IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Холанд подкара Ferrari за 1,5 милиона евро

Звездата на „Манчестър сити“ бе заснет зад волана на рядкото Monza SP2 (ВИДЕО)

Доскоро новата суперзвезда на свето вия футбол Ерлинг Холанд беше известен и с това, че няма Ferrari или Lamborghini в гаража си, но явно норвежецът е решил да да поглези. Видео, заснето в Монако, показва нападателя зад волана на много рядкото Ferrari Monza SP2, от което са произведени само 499 бройки.


Ерлинг Холанд


Всъщност, подобна придобивка не бива да изненадва никого. 22-годишният норвежец е фаворит за „Златната топка“, след като спечели титлата на Англия и Шампионската лига с „Манчестър сити“, а заплатата му заедно с бонусите надхвърля 50 млн евро на сезон, така че той може да си позволи всеки автомобил на планетата.

Ferrari Monza беше представено през 2018 г. в две версии – SP1 (едноместно) и SP2 (двуместно), като Холанд явно се е спрял на втория вариант, боядисан в черно. Суперколите са част от серията Icona на Ferrari, която вече включва и Daytona SP3.


Ерлинг Холанд


В основата на Monza е моделът Ferrari 812 Superfast, но в много по-екстремен вариант, тъй като няма прозорци и покрив. Така че това е чист автомобил за хубаво време - идеален за каране в Монако. Явно и Холанд е на същото мнение, след като е решил да се насочи към струващата 1,5 млн евро суперкола с мощност 810 к.с.

Някои медии обаче са мнение, че колата може и да не е голмайстора. Мерното Ferrari със сребристите ивици има регистрационен номер от Дубай, като в интернет може да се намерят видеа, в които друг мъж кара автомобила, а Холанд се намира до него. Така че не е изключено предполагаемият собственик да е дал на футболиста да направи едно кръгче.



0 от 500