fallback

Най-миризливата катастрофа в историята

Разлив на фекалии предизвика серия инциденти, най-зле го отнесе мотоциклетист (ВИДЕО)

Остатъци от човешки екстременти бяха разлети на натоварена магистрала в американския щат Кънектикът и предизвикаха няколко сериозни катастрофи. Инцидентът се е разминал без жертви, съобщава WWLP-22News.com.

Очевидци подали сигнал в полицията за проблеми по натоварения път I-95. Пътното платно било покрито с някакво кафяво и изключително хлъзгаво вещество. То се изляло от цистерна на компания, почистваща септични ями в района. Цистерната била теглена от камион, чийто шофьор спрял, едва когато получил обаждане от шефа си.

Пред пристигналите полицаи водачът обяснил, че знаел за изтичането, но не му придал особено значение. В резултат от това няколко километра от магистралата били наводнени с фекалии. И това се е превърнало в истинска пързалка за преминаващите превозни средства.

При катастрофите най-тежко са пострадали два полицейски Ford Interceptor, три влекача Freightliner, няколко леки автомобила и мотоциклет Honda CBR600RR, чийто водач определено е имал лош ден.

fallback
  • #4
    Гост ( преди 9 месеца )
    "Honda CBR600RR, чийто водач определено е имал лош ден" - ха ха ха ... определено :-) Караш си мотора и изведнъж целия си в ла*на. Добре, че няма жертви и можем да се посмеем :-)
  • #3
    Гост ( преди 9 месеца )
    До 2.Ти дамската тоалетна ли ползваш,джен ди?
  • #2
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Затова като спра на бензиностанцията се чака по 30 мин за женската тоалетна, щото сигурно по цял ден са пътували без да спират.
  • #1
    Анонимен ( преди 9 месеца )
    Септичните ями са на зарядни станции за електромобили.Докато зареждат батерията,пълнят тоалетната електрофилите.
fallback
Последни