IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Англия заключиха Fiat 500 с... конуси

Малкият автомобил пречел на асфалтирането на улицата

Шофьор на малък Fiat 500 така и не разбрал, че улицата му в английското градче Броудстеърс ще се преасфалтира. Той не преместил автомобила и го намерил заобиколен от жълти конуси, съобщават медиитена Острова, като публикуват снимки от куриозната ситуация.


Fiat 500


По-странното в случая обаче са действията на работниците, които са асфалтирали цялата улица, с изключение на мястото под италианската кола. Ден по-късно малкият Fiat вече го няма, но конусите са на същото място и създават впечатлението, че автомобилът се е изпарил във въздуха.

В същото време автомобили, паркирани на друга улица, която е трябвало да бъде асфалтирана, са вдигнати и откарани на наказателен паркинг, а собствениците им са глобени. След асфалтирането на асфалта са поставени двойни жълти линии, което означава, че паркирането на това място е забранено. И техните собственици трябва да бъдат глобени с по 55 лири за нарушението.

Един от тях - Джеймс Дий, чийто Vauxhall Astra, е вдигнат от „паяк“, твърди, че когато е паркирал колата, на асфалта не е имало жълти линии. И съответно, по никакъв начин не е ставало ясно, че на това място не може да се паркира. За да докаже твърдението си, мъжът е намерил запис от охранителна камера, на която се вижда как колата е вдигната, но на асфалта наистина няма жълти ивици.


0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Тоя фиат е амбриажски както и всичко талянско ще го заключат я
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    В Испания по закон могат да те глобят, ако не преместиш колата повече от 3 дни - никой не го следи, но ако им потрябва улицата е достатъчно да разлепят уведомление 3-4 дена по-рано и после могат да те избоцат да плащаш паяк и глоба
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Пореден безумен превод. И тъй като доста от преводачните програми се справят наистна добре, се змислям дали наистина ги използват или превежат с речник в ръка? Не знам и как сте изкарали (ако въобще изобщо) матурата по БЕЛ, но е срамота за учител, който ви е писал нещо различно от 2.