IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тайсън Фюри смени скромния си Passat с Porsche 911 GT3 RS

Британският боксьор се похвали с новата си придобивка

Известните боксьори в супертежка категория са любители на бързите коли и красивите жени. Британецът Тайсън Фюри не прави изключение, въпреки че преди време изненада всички, като продаде своя свръхлуксозен Rolls-Royce Cullinan за 325 000 евро и вместо него си купи 14-годишен Volkwagen Passat комби за... 550 евро.


Porsche Фюри


Сега обаче шампионът е решил да се върне към лукса на пътгя. Той се похвали в социалните мрежи, че вече е горд собственик на Porsche 911 GT3 RS. Цената на този модел стартира от 225 000 евро, но с екстрите, които боксьорът е добавил, тя надхвърля 250 000 евро.

„За първи път ще изкарам новото ми GT3 RS. В живота трябва да се наслаждаваш и аз го правя", написа боксьорът в instagram под снимката, на която се вижда новата му придобивка. Фори обаче не разкри какво е направил със Passat-а.


Porsche GT3 RS


Подобна скъпа придобивка не в стила на Циганския крал, както е известен Фюри. Той винаги е твърдял, че през кариерата не е мислил за пари и други облаги, като страстта му към спорта го е направила милионер.

„Дойдох от нищото, от улицата. Не съм сребролюбец. Не ме интересува какво са говорили за мен, когато карах Passat. Има много по-богати хора от мен, но нито един от тях не е щастлив. Парите не ни носят щастие", категоричен е боксьорът, който в момента се готви за мач с една от легендите в свободните боеве – Франсис Нгану. Мачът е на 28 октомври в Саудитска Арабия.


0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    До 2 - смешен си! ( преди 8 месеца )
    Какво сравняваш кола със вселена бе, никога не бих избрал Тесла пред Порше каквато и да е разликата и имам възможност!!!
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    До 2 - Брат ...каква фабрика, какви 5 лева. Харесал си е тази кола, взел си е тази кола. Плада е бърз и прочие, ама е скучен. А когато даваш стотици хиляди за кола, то да ЕМОЦИИТЕ СА ВАЖНИ.
  • #2
    2 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Хората вече ги сменят тези поршета с Тесла плайд и се дразнят на новите бензинови автомобили, а този си купува фабрика на 9 септември.
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Някои хора са бедни - парите са всичко, което имат.