IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хибридният Tiguan ще минава над 100 км само на ток

Първи шпионски снимки на бъдещия eHybrid се появиха в мрежата

В много отношения следващото поколение на Volkswagen Tiguan изглежда като умерена еволюция спрямо сегашното. Но при плъг-ин хибридната му версия промените са драматични, ако се съди по информацията на германското Motor1. Изданието се е добрало и до шпионски снимки от пътните тестове на новия модел.

Версията Tiguan eHybrid не се отличава кой знае колко на външен вид. Капакът на порта за зареждане се намира на предния калник от страната на водача. Широката предна престилка е с хромирани елементи във формата на скоба по външните ръбове. VW все още покрива горната решетка със стикери.
   
  
VW Tiguan eHybrid
   
   
VW ще предлага новия модел с опционални HD матрични фарове. Всеки от тях има 19 200 микро-LED, които могат да се управляват индивидуално.

Третото поколение Tiguan притежава 12,9-инчов дисплей за мултимедията. При по-високите нива на оборудване таблетът е 15-инчов. Водачът гледа към 10,25-инчов цифров инструментален панел.
   
  
VW Tiguan eHybrid
   
  
Tiguan ще се предлага с две различни плъг-ин хибридни задвижвания. Единият е с 204 к.с., а другият - с 272 к.с. Електрическият пробег и при двата трябва да е над 100 километра. Разбира се, освен PHEV, ще има и бензинови и дизелови модели.
  
  
VW Tiguan eHybrid
  
  
Следващото поколение е базирано на платформата MQB Evo. В сравнение с настоящия модел то е с 1.2 сантиметра по-дълго и с 0.2 сантиметра по-високо. Междуосието обаче остава същото. Товарният обем също се увеличава. По-късно на пазара ще излезе седемместен вариант Tiguan Allspace с по-дълга каросерия.
  
  

 

0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    прав си , ще е китайския модел ама с пренабити емблеми
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    (По-късно на пазара ще излезе седемместен вариант Tiguan Allspace с по-дълга каросерия.) Как така нали имаше статия, че ще бъде заменен от модел който сега се ползва в Китай?
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    50
  • #1
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Мхм ( преди 9 месеца )
    Ама само в града като на теслЪ недоразуменията поради системата Керс иначе ги пусни тия батерии извънградско трагедия.Ама в града много еко тръгни спри тръгни спри.Ако искате да сте напълно еку направо не карайте кола а и е далеч по евтино от тигуан и теслЪ