IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Луксозният джип на Дейвид Бекъм се продава... на цената на Dacia

Този Lincoln Navigator има 5.4-литров V8, и е само на 71,000 км

5.4-литров американски двигател, луксозен интериор, място за седем пътници: този Lincoln Navigator звучи като атрактивна оферта дори още преди да сме споменали главния му коз - че го е карал самият Дейвид Бекъм. Луксозният джип е принадлежал на футболната суперзвезда по време на престоя му в "Манчестър Юнайтед", а сега се продава на търг в Англия. И то на изненадващо умерена цена: наддаването е стигнало само до 21,000 лири. Това е по-евтино от цената на нова дизелова Dacia Duster.
    
   
Дейвид Бекъм, Lincoln Navigator
   
      
Конкретният Navigator е производство 1999 година и е изминал едва около 71,000 километра. Колата има пълна сервизна история, включително и една квитанция, подписана от Виктория Бекъм, някогашната Пош Спайс. Самият Бекъм споменава колата в автобиографията си - ползвал я основно, за да ходи на пазар.

Съдейки по снимките, автомобилът е в много добро състояние, с отлично съхранен кожен салон. Под капака е 5.4-литров V8. Колата е минала технически преглед през април този година.


Още снимки на бившата кола на Бекъм вижте в ГАЛЕРИЯТА:


  
    

 

 

0 от 500
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Рударския ( преди 9 месеца )
    Да ходиш на пазар с 5.4 V8 е малко разточително, не мислите ли, мистър Бекъм?И никак не е екологично! Затова най-добре е да я предадете на фирма - тип Надин.От нея съвременните фокусници ще направят 4бр. Пежо 208 например...Или 5, ако рециклират и пластмасовите детайли.
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 9 месеца )
    Жена ми има нова кола. Не е бюджетна, има кожен салон таблет и бля бля. Аз имам 15 годишна на под 100хил. км премиум, не луксозен, но спортен хеч. Децата предпочитат моята кола. Децата са искренни и не гледат цената, марката и разходите. Гледат къде им е по уютно , по меко на дупетата, по малко тропа и хлопа. Децата не са суетни, нямат скрупули и оценяват обективно. Новата кола става стара като излезе от магазина. Хубавата си е хубава винаги. Дори децата знаят защо!
  • #11
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Петър Славчев 56 г. ( преди 9 месеца )
    Кой знае колко пъти Пош Спайс е опърдявала джипа.
  • #10
    10 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Това е за моргата, няма нищо общо със съвременен автомобил а и чисто от естетическа и хигиенична гледна точка не препоръчвам.
  • #9
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    В България са по евтини
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Извинявам се за тафтологията за кеф цена няма, но така се получава, когато пишеш мнението на три пъти, докато вършиш нещо друго.
  • #7
    11 rate up comment 3 rate down comment
    До 7 ( преди 9 месеца )
    Щом можеш да преглътнеш разхода от 20 на 100 и не те бърка да платиш 50 000 лв за 25 годишен автомобил, значи наистина това е перфектния автомобил за тебе. Всичко което си написал е вярно и кеф цена няма. Двигателя ще изкара поне милион километра. Дето се вика кеф цена няма. На теб ще ти е кеф да караш този автомобил още 20 години и да дадеш за гориво 500 000 лв за милион километра, а други ще предпочетат да сменят четири-пет чисто нови автомобила за същите пари.
  • #6
    5 rate up comment 9 rate down comment
    пропов ( преди 9 месеца )
    Кола мечта. Голяма, разкошна. Дет се вика ларш кола за ларш човек. Мотора е безсмъртен и е преди ерата на еко шитните дето прецакват всичко. Потсържана безупречно с именит първи собственик. Кола за хора , който знаят как се живее.
  • #5
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Chicho_Ficho ( преди 9 месеца )
    Интериора е като на Хюндай от края на 90те, освен това дисковете на спирачките на тоя камион са сигурно с размера на капачки за буркани, и е манервен като Волга, затова трува толкова.
  • #4
    11 rate up comment 3 rate down comment
    До 1 ( преди 9 месеца )
    Точно обратното е. Получил е толкова ниска цена именно защото НЕ е дизел. Като знам моя петгодишен дизелов почти толкова голям SUV колко харчи, си представям този 25-годишен бензинов екземпляр колко му е пробегът с един резервоар 80 литра. При градско шофиране вероятно ще трябва да се зарежда по-често от електромобил или автомобил с АГУ.