IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW и MINI ЕКСПО отвори врати в София

Посетителите ще могат да видят повече от 100 автомобила и мотоциклета

Единадесетото поред специализирано изложение BMW и MINI ЕКСПО отвори врати в столицата. До неделя в зала 4 на „Интер Експо Център“ ще бъдат изложени над 100 автомобила от двете марки, като всички автомобили са сертифицирани и готови за продажба.


 BMW и MINI ЕКСПО


Организаторите използват изложението и за отбелязване на дебюта в България на няколко модела на BMW. Посетителите ще имат възможността да видят новите BMW M3 Touring и M2, както и първият plug-in хибриден модел на спортното подразделение – XM. Премиера за българския пазар отбелязват още обновените BMW X5 и X6, чийто продажби у нас също стартират.

Изложени са също така модели на MINI, както и 6 мотоциклета на BMW Motorrad, а също така различни артикули и допълнително оборудване. На място посетителите ще могат да се запознаят и с услугите за финансиране, предлагани от представителите на баварския производител на клиентите.

Най-впечатляващите предложения на BMW и MINI ЕКСПО (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500