IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes Sprinter беше превърнат в ултралуксозен кемпер

Трудно е да разпознаете донора, защото машината разполага с изцяло нова каросерия

На изложението в Щутгарт шведската компания Kabe представи кемпер с наименование Imperial i860 LQB. Той е пуснат в продажба с базова цена от 254 500 евро. Ревю на новия продукт се появи в YouTube канала на блогъра Алън Хийт.


Kabe Imperial i860 LQB


Кемперът Kabe Imperial i860 LQB е изграден на шаси от Mercedes Sprinter, но е триосен. Той е дълъг 8.8 мутра и е широк 2.3 метра, като се задвижва от двулитров турбодизелов двигател със мощност от 170 конски сили, съчетан с деветстепенна автоматична скоростна кутия.

Трудно е да разпознаете донора Mercedes-Benz Sprinter, защото кемперът разполага с изцяло нова каросерия и ултралуксозен интериор, тапициран с кожа и дърво и допълнен от скъпи и същевременно функционални мебели.



Вътре има четири места за спане: две легла в отделна спалня и още две разтегателни под тавана. В интериора правят впечатление и монтираните дивани и множество гардероби и шкафове с различни размери.

Кухнята на Mercedes Kabe Imperial i860 LQB включва готварска печка, фурна, хладилник и мивка. Предните седалки могат да се обърнат към масата за хранене, а освен това има оборудвана банята. Още от екстрите са адаптивен круиз-контрол и мощен климатик. Отделна батерия с капацитет 92 Ah захранва електрическото оборудване.


Още снимки на луксозния кемпер - вижте в галерията:


0 от 500