fallback

Шофьор на Mercedes се отърва с одрасквания след скок от третия етаж

Спирачките на всъдехода ML 350 отказали при спускане в паркинг

Кросоувър Mercedes-Benz ML 350 падна от третото ниво на многоетажен паркинг в Москва, а след страховития инцидент шофьорът излязъл от автомобила сам и си тръгнал без сериозни наранявания, съобщиха руските медии.

 

 

„Одрасках си малко ръцете и това е“, казал шофьорът, идентифициран като Роман, пред репортер на телеграм канала Shot. Той обяснил на пристигналия спасителен екип, че колата набрала скорост при спускане от четвъртото ниво и станала неконтролируема, след като спирачките отказали. След това ML 350 пробил оградата на трето ниво и се приземил на таван.

 

 

Катастрофата се разиграла на паркинга в жилищния комплекс Савельовски Сити на улица Новодмитровская в северната част на руската столица. При падането Роман успял да свие тялото си и така да предпази главата си от удар.

След „каскадата“ той отказал хоспитализация, но заявил, че сега иска да разбере защо спирачките на любимия му кросоувър са отказали.  

fallback
  • #5
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Айде и на този му е виновен автопилота
  • #4
    До 3 ( преди 11 месеца )
    Вярваш ли си че е истински? Поредния паркетник, който не е проектиран за офроуд и най-голямото препятствие което е по възможностите му е да качи някой бордюр пред мола.
  • #3
    анонимен ( преди 11 месеца )
    ML наистина е кросоувъри и при това СТРАХОТЕН!!!
  • #2
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Това да не е Москвич, че да му откажат спирачките! Най вероятно е бил на бутилка водка! Много важно беше, че са уточнили на кое СИТИ се е намирал гаража! Какви са тези американски термини, пишете на кой СОКАК, нали Джуджагин е фен на Ердоган!
  • #1
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Кросоувър Mercedes-Benz ML... като прочете това човек .. няма смисъл нататък.
fallback
Последни