IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как полицай измами смъртта в катастрофа с BMW M3

Служителят на реда като по чудо оцеля при инцидента (ВИДЕО)

Полицейски служител от Вирджиния извади огромен късмет, след като едва не беше пометен от връхлетяло го с огромна скорост BMW M3, докато проверяваше документи на шофьора на друг автомобил.


катастрофа


Инцидентът беше заснет от камерата на полицейската кола. Служителят на реда разговаря с шофьора на BMW 7-Series от 2012 г., като се намира от страната на пътника. Полицаят говори през отворения прозорец, вероятно предполагайки, че е в безопасност и няма опасност да бъде блъснат от друго преводно средства.

Пътят отпред прави завой наляво, като точно оттам в обратна посока идва черно BMW M3 (F80), което се движи с висока скорост. Шофьорът на седана явно губи контрол върху колата, която поднася и се завърта, преминава в платното за насрещно движение и се блъска в спрялата 7-Series.



Полицаят явно чува свиренето на гуми, вдига поглед и забелязва излязлото от контрол M3 малко преди удара. Той се затичва към своята кола, но за късмет не успява да стигне до нея, а остава между връхлитащия автомобила и спрялата „седмица“, която поема удара, но заради мантинелата на магистралата остава почти на едно място.

Според полицията на окръг Феърфакс шофьорът на 7-Series е бил откаран в болница, но нараняванията му са леки и той е освободен. 17-годишният младеж, който е карал M3, и спътникът му също са леко ранени. Водачът е обвинен в безразсъдно шофиране, а полицаят вероятно е изпаднал в шок, след като е изгледал записа на инцидента.


0 от 500