IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-очаквани SUV за 2023 година

Новите модели на Fiat, Toyota, Alfa Romeo и други производители ще засилят конкуренцията на пазара

Настоящата 2023 г. вече е преполовена, като бяха представи голям брой модели от всякакви класове и с различни двигатели. Както е известно, SUV-автомобилите отново взеха основна част от пазара, като продължават да бъдат на гребена на вълната. Поне засега няма шанс тази тенденция да се промени, дори напротив.

С помощта на Motor1 ви представяме 10-те най-очаквани SUV на 2023 г., като някои от тях вече бяха представени. Сред тях има както модели с конвенционално задвижване, така и електромобили.

10-те най-очаквани нови SUV за 2023 година (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    сисисиси ( преди 10 месеца )
    а нещо за новия Kodiaq???
  • #6
    9 rate up comment 0 rate down comment
    До 5 ( преди 10 месеца )
    Като ти чета глупостите, единственото ти излизаме от България е до пазара в Одрин, а най-далечното пътуване в Европа - до Неа Перамос!!! Тая Европа дето си я описал я има само в главите на Костя и болните му последователи!!!
  • #5
    11 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    За коя нормална европа гововориш бе ***? За тази в която и децата вземат нарKyTици ли? В тази, където да си хетеро и бял е нещастие. Там където всякаква и3мет от света убива, граби и изнасилва. Тази в която сатани3ма е култ и пeд0филията и нещо нормално и не се преследва от закона. Където затварят АЕЦ, за да отворят въглищните централи, за да е по-екологично. Тази, която праща оръжия, за да спре войната. Мога още да изброявам за тази нормална европа, но ти едва ли ще разбереш...
  • #4
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    въх, развалиха хубавото Х2... правят го конфекция, като останалите.. а сегашното е различно и за мен супер откъм дизайн.
  • #3
    8 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Smart #1 си го има в нормалната Европа от няколко месеца, в нашата евроазийско-ориенаталска изостанала част на Европа дори вече не си правят труда да отварят представителства и да пускат новите електрички.
  • #2
    9 rate up comment 3 rate down comment
    До долния ( преди 10 месеца )
    Мини пак през началните класове в училище, за да те научат на правопис.
  • #1
    5 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Е колко пък да ги очаквам? И какво точно трябва да очаквам от тях? Да ми потропът на гаражната врата и да пожелаят да влязат?