IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-готини коли в „Бързи и яростни 10"

Улични състезания, тунинования машини и познати герои – ето какво ще видим във филма (ВИДЕО)

Премиерата на десетия епизод от легендарната филмова сага "Бързи и яростни" ще се състои на 19 май. Тази серия ще бъде предпоследната в историята на Доминик Торето и семейството му. Едно от най-вълнуващите събития за феновете на франчайза ще бъде появата на екрана на дъщерята на загиналия Пол Уокър (Брайън О'Конър в сериала) - моделът Медоу Уокър.



Тя ще има епизодична роля в новата серия на филма, с който, както самата тя казва, е израснала. Медоу пусна снимка в социалните мрежи, на която позира заедно с Вин Дизел и Лудакрис, и благодари на актьорите, че е част от семейството на „Бързи и яростни“. Както е известно, нейният баща загина при автомобилна катастрофа по време на снимките на седмата част.

Що се отнася до новия епизод на сагата – в него ще видим това, което всички очакваме - невероятни автомобилни каскади, състезания и преследвания. Разбира се, в тях ще участват внушителен брой много готини класически и тунинговани автомобили, което отдавна е отличителна черта на филма. С помощта на изданието Autonews ви представяме най-интересните коли от бъдещия блокбастър.

10-те най-готини коли в „Бързи и яростни 10" (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500