IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте новия трейлър на „Бързи и яростни“

Зрелището обещава да бъде наистина впечатляващо (ВИДЕО)

Десетият филм от поредицата „Бързи и яростни“ ще се появи в кината през май, като вече видяхме първо 4-минутно видео, което беше показано в началото на годината. Сега излиза втори трейлър, разкриващ какво още трябва да очакваме. Той е пълен с впечатляващи експлозии, страхотни коли и завръщащи се известни актьори.



Новата част от франчайза е режисирана от Луис Летерие, а бившият режисьор Джъстин Лин е сред продуцентите заедно с Нийл Х. Мориц, Вин Дизел, Джеф Киршенбаум и Саманта Винсент. Във филма, освен Вин Дизел, отново ще  видим Мишел Родригес, Тайрис Гибсън, Крис „Лудакрис“ Бриджис, Натали Еманюел, Джордана Брустър, Сунг Канг, Джейсън Стейтъм, Джон Сина и Скот Истууд.

Има и много нови актьори - Бри Ларсън, Алън Ричсън, Даниела Мелхиор и легендарната Рита Морено като майката на Дом и Миа. Ролята на злодея, както е известно, ще се изпълнява от Джейсън Момоа. Той играе Данте- син на Ернан Рейес от петата серия на филма „Удар в Рио“, където баща му беше убит.

Данте се опитва да унищожи семейството на Доминик Торето (Вин Дизел) „парче по парче“, като в продължение на 12 години е правил планове за това. Действието във фирма отново се развива по цял свят – от Лос Анджелис до катакомбите на Рим, от Бразилия до Лондон и от Португалия до Антарктика.

Премиерата на „Бързи и яростни 10“ също официално е потвърдена в трейлъра. Тя ще се състои на 19 май, когато започна „краят на пътя“. Ще има и още един филм от поредицата, който ще бъде излъчен догодина.


0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Филм за прости хора ( преди 10 месеца )
    Поредната боза от CGI и супер т...п сценарии.
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    не не не ( преди 11 месеца )
    Лошия прилича на макгърдич халваджиян, но не толкова лош, тъй като унищожава ватикана, за разлика от нашия масонски мъпет-послушник. Както и да е - пълна боза е. 1 и 2 бяха хубави филми, 3 - пак може да кажем че беше ОК , но оттам насетне - край
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Дано Вин Дизел да си спази обещанието да спре на номер 10 този сериал.След 3 всичко върви надолу. А отдавна копаят дъното. Както в повечето такива случаи ако продуцента и актьора в главната роля е един и същ човек, очаквай или нещо много арт и странно или пълна боза
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    до 2 ( преди 11 месеца )
    Написа ли си домашните? Развалнуван ли си, че от 15 септември ще си в четвърти клас?
  • #2
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Филмът е супер. Не защото е супер, а защото е супер.
  • #1
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Нмпмнпмн ( преди 11 месеца )
    Дори вече не е забавно да се коментира тази поредица.