IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi разкри най-близките си планове

Япоците пускат няколко нови продукта, сред които са Colt и Triton

Това е времето от годината, когато японските автомобилни производители говорят за това как са се справили през предходната финансова година и загатват бъдещите си продукти. Един от тях е Mitsubish, които напомни, че подготвя няколко модела, като визуализира част от тях.


Mitsubishi


Това са Colt, Triton и компактен кросоувър, които и по-рано бяха показани заедно с вече разкрити превозни средства като ASX (преработено Renault Captur) и Delica Mini (кей-кар с повишен пътен просвет).

Първият, който ще дебютира, определено ще бъде Colt, като той ще повтаря до голяма степен последния фейслифт на Renault Clio. Хечбекът ще излезе на пазара на 8 юни, като ще получи хибридно задвижване, подобно на това на френския модел. Colt ще се произвежда в завода на Renault в Бурса (Турция), където се сглобява и Clio.

Що се отнася до следващото поколение на пикапа Triton, то вече беше визуализирано от концепцията XRT, представена през втората половина на март. Подробностите за модела липсват поне на този етап, но е ясно, че той ще споделя платформата с Navara. Планът е пикапът да бъде пуснат в продажба в началото на 2024 г., като първо ще стъпи на пазара в Тайланд.

Показаните от Mitsubishi включват и компактен SUV в стила на концепцията XFC от 2022 г. За разлика от ASX, който има връзка с Renault, този модел се разработва само за пазарите в Южна Азия, но не се изключва възможността за появата му в други региони.


0 от 500
  • #6
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Димитър ( преди 11 месеца )
    Карам чисто нов аутлендър вече почти 4 години. Страхотна визия, страхотна функционалност, много икономична като за толкова голям автомобил, много стабилна на пътя и особено в завои. Не знам кой и защо не би я харесал. Струва ми се, че който плюе марката кара нещо като 20 годишна ц класа или подобна дърта бангия.
  • #5
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Фен ( преди 11 месеца )
    Преди няколко години на Мицубиши му викаха японският Мерцедес а сега ще му викат японското Рено. Ще купуваме Хонда, Мазда, Сузуки, Субару или Тойота, но от японското не се отказвам без хибридните Рено марки.
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    съжелявам за митсуби ( преди 11 месеца )
    Аз също не съм фен на марката, но няма как да не се преклоним пред Ево-тата, Еклипса, 3000 GT... Колите им вече повече ми приличат на коли от зрънчо като Пежо, Рено и други ей такива. За сметка на това мога да кажа, че от КИА съм много впечатлен. Изкарват резачка след резачка. Евала !
  • #3
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Не съм фен на марката, но тя произвеждаше: Лансер ево, 3000 gt, Еклипс, Паджеро, Галант/един от най-красивите седани/, Грандис/красив ван/. Сега? Ей Богу до къде я докарахме!
  • #2
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Popa ot razgrad ( преди 11 месеца )
    Мицубиши са обречени...
  • #1
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Кое е общото между Мерцедес и Мицубиши освен дето започват с буквата М?