IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai представя нов глобален SUV

Нарича се Exter, дължината му е под 4 метра и струва 6600 евро

Venue и Bayon са двата кросоувъра, разположени най-ниско в моделната гама на Hyundai. Или поне бяха досега, защото само преди часове корейският производител представи по-малък модел, наречен Exter, като той е предназначен за пазара в Индия.


Hyundai


Малкият кросоувър с голям пътен просвет и квадратни форма ще бъде част от глобалната гама на Hyundai, но не е ясно дали изобщо ще се появи в Европа. Дизайнът му е в стила на други модели на корейския производител, предназначени за пазарите в Индия и региона.

Дължината на Exter е под 4 метра, като засега има снимки само на предната част. Очаква се, че интериорът ще разполага с редица технологични устройства, полезни за всекидневно използване. Сред тях ще има информационно-развлекателна система от последно поколение.


Hyundai


Компанията-производител разкри, че новият кросоувър ще бъде оборудван с 1,2-литров бензинов двигател, който може да работи с метан и е съчетан с 5-степенна механична скоростна кутия. Все още не е ясно кога ще започнат продажбите в Индия, но се знае началната му цена – 600 000 рупии, което прави от 6600 евро.


0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Бамбино ( преди 11 месеца )
    Това прилича на миниван или баничарка, но не и на suv.
  • #3
    17 rate up comment 4 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 11 месеца )
    "1,2-литров бензинов двигател, който може да работи с метан и е съчетан с 5-степенна механична скоростна кутия" - ето ти екология за без пари! Само че няма да дойде в полудяла европа! За 14 000 лева директно отивам и го купувам за баща ми! Дизайна е странен за европейския вкус, но се преживява
  • #2
    13 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    едно дето е за навсякъде по света освен за ЕС. Или и тук ще го има, ама за 50 000 евро.
  • #1
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Знаете ли значението на думата "глобален"?