IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Странен muscle-car, базиран на Volkswagen Beetle, се продава

2.3-литровият двигател с два карбуратора Weber развива 230 к.с.

Необичаен автомобил с дизайн в стила на Chevrolet Camaro Z28 от 1976 г., но базиран на Volkswagen Beetle, беше пуснат за продажба. Подробности за колата съобщава сайта The Samba .


Baby Camaro


Колата прилича на непропорционален Chevrolet Camaro Z28. Каросерията му е изработена от фибростъкло и е монтирана на шасито на Volkswagen Beetle. Отзад има 2.3-литров двигател с два карбуратора Weber с мощност 230 к.с. Моторът е със сериозни подобрения и модификации.

Цялата мощност се изпраща към задните колела чрез четиристепенна ръчна скоростна кутия VW IRS. Колата също така получава подобрено окачване и дискови спирачки на всички колела.


Baby Camaro


Колата е боядисана в синьо, а отстрани са монтирани изпускателните тръби. Визията се допълва от по-светло сини декоративни ленти по страничната част на каросерията.

Седалките са от черна кожа, а воланът е от дърво. В салона можете да намерите и модерна стерео уредба за $4000. "Baby Camaro" се намира в Ballston Spa, САЩ, а продавачът иска за него 22 500 долара.

Още снимки на нестандартния автомобил - вижте в галерията:


0 от 500