IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes вече има нов дом в София

Комплексът ще предлага всички услуги на клиентите на марката

Представителят на Mercedes-Benz в България – компанията „Силвър стар“, вече има нов център в София. Той се намира в покрайнините на столицата и беше открит с впечатляваща церемония.


Силвър стар


Комплексът се разпростира на площ от 65 000 квадратни метра, като 1700 от тях са заети от специално обособен шоурум, където ще бъдат изложени всички модели на германската марка. До него се намира сервиз с площ от 8700 кв.м., както той е както за леки, така и за товарни автомобили.

В близост са разположени огромен склад за резервни части, каросериен и бояджийски цехове, а на втория етаж се намират офисите, в които ще работят служителите на представителя на премиум-марката за България.


Силвър стар


От „Силвър Стар“ са категорични, че съоръжението е уникално не само за България, но и за Балканите. То напълно отговаря на високо ниво на продуктите на Mercedes и ще продължава да предлага най-висококачествените услуги на клиентите на марката, както е било и до момента.


0 от 500