IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW XM ще получи специална версия "Наоми Кембъл"

Супермоделът ще участва в разработката на уникалния SUV (ВИДЕО)

Германската компания BMW Group, чрез своето подразделението BMW M, обяви партньорство с Наоми Кембъл за пазарното представяне на XM. Британският супермодел и актриса, която е една от най-влиятелните фигури в модната индустрия през последните четири десетилетия, ще бъде един от създателите на световната кампания за представяне на BMW XM под мотото Dare to be You („Осмели се да бъдеш ти“). Фокусът ще бъде върху ново измерение на самоуверено присъствие, изразителен начин на живот и стабилна индивидуалност.

 

bmw-xm-to-be-designed-by-naomi-campbell

 

Според ръководството на BMW, Кембъл „с нейното силно чувство за естетика и дизайн ще играе решаваща роля в предстоящите проекти на компанията“. През 2023 г. актрисата и модел ще се включи в разработката на ексклузивна версия на BMW XM.

„Слоганът на BMW M „Осмели се да бъдеш ти“ веднага ми хареса, защото описва точно увереното отношение, което е необходимо за напредъка и положителната промяна“, казва Кембъл.

 

bmw-xm-to-be-designed-by-naomi-campbell-1

 

Моделът се застъпва за социалната промяна в обществото и използва изявите си на международни модни ревюта, за да популяризира идеите си в модния бизнес.

Освен кариерата си във висшата мода, Кембъл е успешна и като актриса, дизайнер и предприемач. Тя подкрепя различни благотворителни организации, включително новата инициатива EMERGE за насърчаване на творческите таланти на утрешния ден, която през 2022 г. се фокусира по-специално върху следващото поколение културни таланти на африканския континент.



BMW XM от 2023 г. официално стартира производството си през декември 2022 г, а електрифицираният кросоувър ще достигне до дилърите през пролетта. Автомобилът се задвижва от 4,4-литров V8 с двоен турбокомпресор, който разполага с електрически мотор и осемстепенна автоматична скоростна кутия. Общата мощност на автомобила е 644 к.с., което позволява на XM да ускори до 60 мили в час (97 км/ч) за 4,1 секунди.

За тези, които търсят още повече мощност, BMW планира да представи издание на XM - Label Red със 738 к.с., но няма да бъде налично до есента на 2023 г. BMW XM Label Red ще бъде най-мощната серийна кола в история на марката.

 

 

0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Не разбрах какво общо имат, ама щом така са решили
  • #4
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Пропов ( преди 11 месеца )
    Е няма да поканят Мара Отварачката. БМВ имат много успешни проекти съвместно с икони от модата, изкуството, спорта. И винаги са постигани правилните асоциации. Някой от тези уникални коли ги видях на живо в музея на БМВ. И да, ефектът от тях е положителен и респектиращ. А и няма друга марка с подобни откачени изпълнения. Затова БМВ не е за всеки. Не всеки ще разбере , че цената на разходите не са всичко в един автомобил.
  • #3
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Два тапира един до друг.
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Не съм и голям фен принципно, но пред това БМВ е направо неотразима.
  • #1
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Ноздрите на Наоми :)