IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кросоувър с движещ се екран идва на пазара в Европа

Вижте впечатляващия интериор на Zeekr X (ВИДЕО)

Официалната премиера на новия кросоувър Zeekr X ще се състои на 12 април, но китайската марка, която е част от холдинга Geely, разкри неговия интериор по-рано. Най-впечатляващото в него е движещият се екран на мултимедийната системата.



Дисплеят, който може да се свърже с конзола за игри, има диагонал от 14,6 инча. Той е поставен на специални водачи, благодарение на които се мести до пътника пред шофьора и обратно. Така той превръща салона в пълноценна зона за геймъри.

Като цяло стилът на кабината е доста минималистичен - направен е в черно-бели нюанси, воланът е под формата на овал с две спици, а таблото е цифрово и доста компактно. Колата няма централен тунел - вместо това дизайнерите са инсталирали безжично зареждане за смартфони.


Zeekr X


Други характеристики на интериора на X са врати без рамки, превключватели за управление на прозорците с нестандартна форма, таван от микрофибър със стъклена витрина и златна кука за кърпи на В-колоната.

Първият кросоувър на премиум марката Zeekr беше разсекретен в началото на февруари тази година. Zeekr X споделя платформа с компактния автомобил Smart #1 и е базиран на модулната платформа SEA. Официалният дебют в Китай се очаква през пролетта на тази година, основните пазари за кросоувъра ще бъдат вътрешният, както и европейският.


Още снимки на първия кросоувър на новата марка - вижге в галерията:


0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    .. а дали може да се върти на 360 градуса около оста си този дисплей.. ако не може - слаба работа.
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Мда ( преди 1 година )
    Ква кола караш - Джийли Зиикр Екс ..... Ало 112, един познат получава инсулт, започна да пелтечи, пратете линейка спешно!!! Кво? Дали не си купил китайска кола? Ами май да! А? Не е инсълт? Аааа, по рождение мозъчно увреждане! ... да, като се замисля има нещо такова! Извинявам се, че ви изгубих времето!
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Муахаха ( преди 1 година )
    Най-важното в една кола е движещия екран!Впечатляващо! От както имам книжка, всеки път като се кача в кола и си викам "Мам*** му, защо екрана не се движи" ! Толкова ми е важна тази екстра, че като видях този модел, живота ми придоби смисъл!Лъч светлина озари дните ми!Дано има и функция за свободно движение, като влизаш в завоите да се люшка то на ляво, ту на дясно .... толкова удобно и полезно ще бъде! Ох, дано, дано!!!
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    биби ( преди 1 година )
    емблемата е като логото на канал 1 преди няколко години