IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

С какво може да ви изненада употребявана Toyota Camry

Странни звуци от двигателя, повреди в мултимедията и други проблеми на популярния седан

Седанът Toyota Camry традиционно се радва на висока популярност на някои пазари, предимно извън Европа. На Стария континент моделът се продава сравнително отскоро от дилърите на марката, като вече добива популярност и на пазара на автомобили втора употреба.

Както всяка друга „по-възрастна“ кола, така и Camry може да причини на собствениците си редица проблеми. Изданието Autonews проучи множество форуми на собственици на Toyota Camry, за да разбере най-често срещаните проблеми и неизправности, с които се сблъскват собствениците на японски седани.

С какво може да ви изненада употребявана Toyota Camry (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #13
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Ники ( преди 11 месеца )
    Явно в този форум се е регистрирал Манфред Клодбахер,икономическият директор на БМВ и вероятно и заместника му. Моята Камри е на 236К км и си е като от магазина.На 30К км тресе тая. Нали е в гаранция! Да не е Москвич. Тойота до 100К км се "разработва" руските на толкова основен ремонт се прави.
  • #12
    4 rate up comment 0 rate down comment
    До 11 ( преди 11 месеца )
    Хайде пак да прочетеш статията и след като осмислиш прочетеното, да се върнеш пак да се изходиш. С какво са пълни форумите?! Извадени са конкретни случаи, като изрично се говори в ед.число - "собственик се оплаква от..." И между другото Camry не спира производството в САЩ, а в Япония и причините за това не е "скърцане на волана" или "вибрации при 140 км/ч" след статия на Пепи Шекера, но явно ти правиш заключение от заглавието, а не от анализ на съдържанието.
  • #11
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Явно е пълно с оплаквания по форумите, скърцания, тресене, обаче тукашните фенове правят по 300к, пък нищо няма. Не е ли странно? На всичкото отгоре Камри, приключва и в щатите! Един от основните им пазари, търсенето явно е огромно
  • #10
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Koko ( преди 11 месеца )
    В началото на 2016 си купих ново Camry на 5 мили(8км.), сега е почти на 200 000 мили (320 000км.). Сменял съм само масло през 16 000км. и филтри, така е според официалния дилър, гуми, роторите и спирачки. Колата е като пушка и я подарих на сина си, който стана на 17 г. Карал съм всякакви коли, от личен опит мога да кажа, че от японските по-надеждни няма.Желая ви здраве!
  • #9
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    ами те затова се продават и въглавници за гуми да не се сплескват при престой убаче трябва и гараж иначе ще зарадваш някого пред блока
  • #8
    6 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Както казва каскена, хай-енд технологии от изтока! Затресе ли, сменяваш колата! В Авенсис и без това над 130 км/ч става доста шумно, антифоните са задължителни... Всъщност, те пък го спряха...поради огромни продажби
  • #7
    5 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Трудно може да ни изненада с нещо. Знаем що за кейнеф е още като нова. Определено е само за много, много отчаяни хорица без искрица живот в тях. Кола за нискоинтелигентни, лековерни шарани.
  • #6
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Аз ( преди 11 месеца )
    Абе, Петре, стига с тези американски новини. Камри в Щатите е много различна от Камри в Европа. Говоря за качество на сглобяване, двигатели, опции, законови изисквания и т. н. Тази, която се продава в Европа, се прави в завода в Аичи, Япония.
  • #5
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Вин ( преди 11 месеца )
    Знам подобен случай с вибрации при движение на Мазда 6 от преди 7/8 години. Колата беше нова, най високо ниво на оборудване на чужда фирма у нас. Смяна на накладки, спирачни апарати, джанти, стигна се до идване на японец от европейската централа на марката.Е, не се оправи, накрая смениха колата!
  • #4
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Братвурст ( преди 11 месеца )
    Скърцане при въртене на волана, вибрация при висока скорост, нещо ме навежда на шарнири и задни тампони на носачите. Ако се появят прилични екземпляри 2ра употреба на нашия пазар, веднага бих скочил на нещо такова. Окачване всяка година, заради хубавите ни пътища, и така..