IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota Land Cruiser Prado ще получи три различни „лица“

Версията с кръгли фарове ще препраща към Land Cruiser 70

Toyota ще пусне ново поколение Land Cruiser Prado в три варианта на дизайн. Според японското издание BestCarWeb, което се позовава на свои източници в компанията, една от предниците ще бъде в стила на по-стария Land Cruiser 300, а друга ще получи оригинален дизайн с кръгли фарове, напомнящи на оптиката на Land Cruiser 70. Какъв външен вид ще получи третата версия на Prado? , Все още не е ясно. Повече информация трябва да се появи до лятото.


Toyota Land Cruiser


Настоящият Toyota Land Cruiser Prado се произвежда от 2009 г. По-старият Land Cruiser смени поколението през лятото на 2021 г., след като получи индекс 300, а Prado все още чака на пазара. Според информациите, новото поколение на всъдехода ще види бял свят в средата на годината.

Основният дизайн на модела трябва да се основава на външния вид на Land Cruiser 300. В същото време не е известно дали кръгли фарове „а ла Land Cruiser 70“ ще бъдат инкрустирани в такъв преден край или дали Toyota ще излезе с нещо ново за тази опция.

Любопитното е, че самият 70 все още се произвежда. Ретро-версията на всъдехода се продава само в Австралия, но японците нямат намерение да се отказват от нея. Представител на компанията призна наскоро, че 40-годишният SUV ще получи ново поколение. Не е изключено, то да получи хибридна задвижваща система, в чиято основа може да бъде 2.8-литровият турбо четирицилиндров двигател от Prado.

Новото Prado ще бъде изградено върху платформата TNGA-F, която е в основата на Land Cruiser 300 и Tundra. Основните агрегати ще бъдат четирицилиндрови двигатели, включително споменатият вече 2,8-литров мотор. Също така се предполага, че моделът ще получи 3,3-литровия V6 с мощност 299 к.с., както и бензиново-електрически версии.


0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Вярно ли великият, непобедимия, нечупещият се ЛК бил произвеждан в РуZZия? Осъзнаваш ли, че тия понятия са несъвместими с каквото и да е било, докоснато от руска водка...опа...ръка?
  • #5
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Чичо ( преди 1 година )
    Само да брифна списвача на превода, че серия 70 на LC освен в Австралия, се продава в цяла Африка и в южна Азия. Освен това е хубаво да се уточнят имената на малката и голямата серия на LC, защото името Прадо не е за целия свят. Но кой ли го интересува.
  • #4
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Чукча ( преди 1 година )
    На пристанище Бристол Портбъри има още четвърт стадион Прадо, Лексус РХ всичко бензин от последната партида на завода на Тойота в Санкт Петербург. Същите бяха изтеглени през март 2022 от пазара на Русия.Все още можем да вземем за българската армия от тези машини и да помогнем по опазване на границата.Тъй като са произведени преди инфлацията и са седяли година, офертата не може да е лоша.Турците и Казакстан вече изкупиха половината от количествата, най вероятно за черен пазар към Русия, но има
  • #3
    1 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Тойотка имаше европейско лице около 2001-2008 г. Оттогава ни продават я азиатски, я американски лица.
  • #2
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Според мен ( преди 1 година )
    по-скоро ще са европейски, азиатски и краварски лица.
  • #1
    5 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    И какви ще са? Грозно, по-грозно и най-грозно? Или отвратително, неприятно и причиняващо повръщане?