IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford Bronco получи брутална версия с шест колела

Поставена е трета ос, а мощността на двигателя е увеличена до 400 к.с.

Тунинг ателието Apocalypse Manufacturing 6x6 представи брутален шестколесен пикап на базата на Ford Bronco, на който е монтира допълнителна трета ос, заради което екипът на студиото прави SUV с 915 мм по-дълъг, съобщи Autoevolution.

 

Ford Bronco Apocalypse Dark Horse 6x6

 

Отзад се появява товарна платформа, а външният вид се допълва от нови разширения на калниците. Височината на окачването е увеличена със 102 мм, за да се подобри представянето извън пътя.

Ревизираният покривен панел има допълнителни странични и задни прозорци, които не са като при стандартен Bronco. Резервно колело в пълен размер се монтира на вратата на багажника. Удължението увеличава цялата дължина на автомобила от броня до броня на 5,715 м.

 

Ford Bronco Apocalypse Dark Horse 6x6-1

 

Отпред Ford Bronco 6x6 разполага с нова, стоманена броня с покритие от кевлар, със светлинна лента в центъра и подредени лампи от всяка страна. Има и огромни куки за теглене.

Интериорът се счита за „изключително издръжлив“, благодарение на кожената тапицерия от морски клас, която го прави устойчив на всякакви атмосферни влияния. Този автомобил съчетава черна и бяла тапицерия със специален модел на седалките, вратите и централния подлакътник.

 

Ford Bronco Apocalypse Dark Horse 6x6-2

 

Ford Bronco Apocalypse Dark Horse 6x6 е оборудван с модернизиран 2,7-литров V6 двигател с турбокомпресор и мощност 400 к.с. (фабричната мощност е 300 к.с.). Изпускателната система също е променена, за да направи звука още по-добър.

Стилни, 20-инчови алуминиеви джанти Forgiato са в комбинация с гуми Milestar Patagonia M/T. Предлагат се и други джанти с още по-голям профил на гумите.

 

Ford Bronco Apocalypse Dark Horse 6x6-4

 

Студиото Apocalypse 6x6 все още не е посочило цена за шестколесния „звяр“, който се очаква скоро да бъде пуснат в продажба.

Apocalypse Manufacturing не е единствената компания, която работи върху Bronco с шест колела. Maxlider Brthers Customs показа снимки на такъв през 2021 г., като декларира, че изграждането е започнало от 399 000 долара.

 

 

0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Камен ( преди 1 година )
    до 1 , те работят само предварително платени поръчки , така да си го направят сами и да му търсят клиенти после не им е практика ...
  • #1
    1 rate up comment 8 rate down comment
    Иван ( преди 1 година )
    Трябва някой много голям патриот-ба-лък да има за да си купи такова чудо, при положение, че за тези пари може да вземе къде къде по-реномирани марки.