IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колата на шефа – какво карат ръководители на автомобилни компании

Някои предпочитат уникални модели на своите марки, но други залагат на конкуренти

Топ-мениджърите на големи фирми могат да избират за себе си всяка кола от собственото си производство и затова не е изненада, че много основатели и ръководители на компании са управлявали мощни суперколи или луксозни кабриолети. Някои от тези автомобили са идеално запазени и редовно сменят собствениците си, като има такива, които се продават в момента.

Други автомобили нямаха подобен късмет – те останаха недооценени и просто бяха захвърлени. По-интересното обаче е, че не всички шефове на автомобилни производители са готови да се задоволят с продукти на компаниите си. И понякога те поглеждат и съответно придобиват продукти на конкурентите.

Какво карат шефовете на автомобилни компании (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Кръц Кръц ( преди 1 година )
    за ферарито - Колата получи специална боя и джанти, както и паметна плоча вътре. Това ме кефи :D имаш си вече плоча още докато си жив. Знаят ги нещата от ферари. Гоуеми са.
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Христо ( преди 1 година )
    Интересна статия, но нека редактора преглежда какво се публикува, статията е пълна с правописни грешки от 20 снимки с описание имаше поне 10 грешки.
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Конглокенция! ( преди 1 година )
    Хитрец е тоя Хорацио, хитрец!
  • #1
    15 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Един стар виц: Събрали се шефовете на автомобилните заводи Лада, Фолксваген, Форд и т.н. и почнал спор чия кола е най-добрата. Шефа на Mercedes си мълчал и слушал и накрая рекъл: Нека погледнем, колеги, на паркинга отвън кой с каква кола е дошъл! Спорът приключил!